2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست
سوگل ی عکس ازخودت بذارببینیم ب برادرزادت رفتی 😁😁😁

عزیز دلم همینجوریشم فیک میزنن از روم فکر کن بیام عکسمم بذارم...🙁🙁🙁😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همتون هم خودتون خشگليد هم کوچولوهاتون

کوفعلا ک کسی ازخودش نذاشته☹☹

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
اینم تحفه بنده

ای جونممم چشماشو لپاشو موهاشو مماخشووو اندازه ی سنجد میمونه واای😍😍

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
اینم تحفه بنده

واااااای دستاشو 😄😄جانم

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
همتون هم خودتون خشگليد هم کوچولوهاتون

نیکی جون چرا از دستم ناراحت شدی ؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
عزیز دلم همینجوریشم فیک میزنن از روم فکر کن بیام عکسمم بذارم...🙁🙁🙁😅😅😅😅

بَد😔😔

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
واااعییی سوگلللل چقد نااازههه چشاشوووو😍😍

عزیز دلمی آره بخدا دردش تو قلبم 😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))