2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوشگلی عزیزم ❤❤❤❤❤

فدات😘😘

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

استارترعالی ماشالله😘😍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
میشه بگین عکسی ک گذاشتیمو چجوری حذف کنیم چرا کسی یادم نمیده اینووو آخه😢😩

عزیزم سه نقطه ای که گوشه ی سمت چپ پایین پستت هست روباید بزنی بعد گزینه ی حذف رو بزنی ولی فک کنم کلا یکی دو دقیقه بیشتر اگه بگذره نمیتونی حذفش کنی باید به نی نی یار بگی حذفش کنه.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
اسمتم که کیربکسه. پس ولش کن نزار شب کابوس میبینیم 

کیربکس😂😂😂🤣🤣😂🤣

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
الهه بخدا نمیشه ولی یه روز قبل رفتن نشونت میدم  😘😘😘😘😅😅😅😅😅😅

واي امضات😅😅ياد اينستا افتادممم 

مينويسن رو پيج فيك😂😂😂 اينجام مد شد

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        
بزارم میزاری!؟

ببینم میتونی گولش بزنی😉😉