2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست
تاعکس نذاری مافک میکنیم ی دخترزشت واخمویی.مگه ن بچه ها

😅😅😅😅😅

بخدا نمیشه من هارلی ام اصلا اونجوری تصورم کن 😜😜😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شبت خوش😘😘

ممنون عزیز.شکلکام کوچیک شدن(بوس)!!!!

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
مامان بزرگ من نيستم،بازيگر ترك   شبيه استارتره بنظرم

اها میگما 😅😅😅

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
😅😅😅😅😅 بخدا نمیشه من هارلی ام اصلا اونجوری تصورم کن 😜😜😜

بذارببینیمت عزیزم😍😍

مجردا باخیال راحت عکس بذارین😆

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
😅😅😅😅😅 بخدا نمیشه من هارلی ام اصلا اونجوری تصورم کن 😜😜😜

ن اخموبهت نمیاد😁

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
زهرمار بزار دیه 

الهه بخدا نمیشه ولی یه روز قبل رفتن نشونت میدم  😘😘😘😘😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بذارببینیمت عزیزم😍😍 مجردا باخیال راحت عکس بذارین😆

عکس خودت یا بهنامو بزار

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....