2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست
من ودخترخاله ودختردایی. نگا دس همو گرفتن. بوره دخترخالمه

خوشگلای من 😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
من امضای تورو خیلی میدوستم😍 کلا تورو میدوستمت

کی؟؟من؟؟؟واقعا؟؟

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بزرررررررگگگگگ منو کشتی شماوعاشقترشدم رفت❤❤❤❤

هزارماشالله

میگن دودازکنده بلندمیشه😍😍😘😘

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

جوون مادربزرگ انصافا کاربریتووپاک کن بای اسم دیکه بیا.مثلاباربی۲۰۱۸😁😁

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

چه مامان بزرگ شیک و خوشگلی!ماشالا

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا
مامان بزرگ بدون عینک جذابتر و جوونتری ماشالله به من بیشتر میاد مامان بزرگ باشم😰

عینکیم خو 😃

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....