karasevda مدیر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2500 عنوان #چالش عکس😁😁 | مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست بیاین عکس بذاریم ببینیم کی ازهمه خوشکلتره😁😉😉 من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..... 1396/10/21 | 00:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 باورت میشه؟😄😅😅😆 چندین بارررر شوهرم گف بازم یادم میره 😒تاریخ تولدشم زنگ میزدم ازمامانم میپرسیدم ... یااااا خداااا 😓 . شوخی نکن دختر. مگه میییییشههههه ؟ مگه دااااااریممممم!!! تنها تاریخ مهم زندگی هر زنی تاریخ ازدواجشه 😍. کتاب بخون مجله بخون. نزار حافظه ات تنبل بشه 😎 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22987 یااااا خداااا 😓 . شوخی نکن دختر. مگه میییییشههههه ؟ مگه دااااااریممممم!!! تنها ت ... حافظم خوبه ریاضی ام خوندم😀😂😂فقط نمیدونم چرا جزییاتو یادنمیگیرم چیزای سختوبهتریادمیگیرم🙁😂 خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 😀فک کنم اون بیست درصد چال لپه که ندارم🤕خیلی ام مهمه دوس دارم بکارم ولی بدمیشه😫 وااای نه مگه چال هم کاشتنی شده 😥😣😫 . بدون چال خیلی خوشگلتری . 😫. چهره ات همینجوری ناز و بِکره. 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 حافظم خوبه ریاضی ام خوندم😀😂😂فقط نمیدونم چرا جزییاتو یادنمیگیرم چیزای سختوبهتریادمیگیرم🙁😂 خخخخخخ ... حافظه ات به چیزای پیچیده و سخت عادت کرده دیگه. 😂ببینم متولد ۷۴ هستی یا ۷۵؟😀 من دومی. (دارم دنبال وجه اشتراک میگردم 😂) 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22987 وااای نه مگه چال هم کاشتنی شده 😥😣😫 . بدون چال خیلی خوشگلتری . 😫. چهره ات همینجوری ناز و بِکره.&n ... اره میکارنمرسی عززمولی بدیش میدونی چیست؟اینکه ثابته ینی چ بخندی چ نخندی چ گریه کنی چ نکنی سوراخه😓😒 خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22987 خخخخخخ ... حافظه ات به چیزای پیچیده و سخت عادت کرده دیگه. 😂 ببینم متولد ۷۴ هستی یا ۷۵؟😀 من دوم ... 😓دیگه نگرد یافتی😆۷۴ام نیمه دوماسفند🙂🤗🤗🤗 خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 اره میکارن مرسی عززم ولی بدیش میدونی چیست؟اینکه ثابته ینی چ بخندی چ نخندی چ گریه کنی چ نکنی ... وواای چه بد 🙁. فکر کن یه جای سوراخ همیشگی روی لپ باشه 😝!!!! 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22987 وواای چه بد 🙁. فکر کن یه جای سوراخ همیشگی روی لپ باشه 😝!!!! 😂نمیدونم چرا یاد پتروس افتادم😝 خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 😓دیگه نگرد منوببر تاتموم نشدم😆۷۴ام نیمه دوم اسفند🙂🤗🤗🤗 ای جوووونممممم. 😙😙😙 من مردادیم. 😍 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
موهینا۷۵ عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2278 منکه ندیدم😔😔 یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 😂نمیدونم چرا یاد پتروس افتادم😝 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای خدااااا .... دیگع این طفلی رو فقط با یه سوراخ میشناسن و یاد میکنن 😆😂. 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
موهینا۷۵ عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2278 یه توکه پارفتم گذاشتی عکسو😩😩 یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22987 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای خدااااا .... دیگع این طفلی رو فقط با یه سوراخ میشناسن و یاد میکنن ... باز مال لپ باشه خوبه😂😂بدبخت راضیه😂 خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍