2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست

وااای یگانه ... چهره ایی که تو ذهنم دربارت داشتم خیلی فرق میکرد اون قیافه ی تو ذهنم خیلی شیطون  و پرنجب و جوش نشون میداد. این خیلی آروم و ساکت میزنه 😊😅... عززززیزززدلم.  

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای یگانه ... چهره ایی که تو ذهنم دربارت داشتم خیلی فرق میکرد اون قیافه ی تو ذهنم خیلی شیطون   ...

ممنون😀ولی این  مال زمانیه که طوطیم مرده بود حال نداشتم مسخره بازی دربیارم 😂😂عکسای الانمو همشون یکیو نیشگون گرفتم دهن باافتادن خخخ

خدایا مرا ببخش وبیامرز

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

من دیگه رفتم بخوابم فقط یه توصیه عکسیو خواستین بزارین یکی از عکسایی رو بزارین که قبلا رو پروفایلتون بوده که بعدا خدای نکرده مشکلی پیش اومد بتونید ادعا کنید که خودتون نذاشتین

شب همه خانوم خوشگلا بخیر

دیدین همه😓😓یهو شوارم تکون خوردفشارم افتاد اول واخر عکس گذاشتنمه😁😁😂میخاسم بگم غلط کردم  دی ...

خخخخخخههه😂😂😂😂. وای راس میگی. شماها خیلی جسارت دارین. من خیلی میترسم عکس بزارم. یه بار فقط و فقط عکس چشم و ابرو گزاشتم. هزار بار به خودم فوش دادم. 😅😂 و به خودم گفتم دیگه از این غلط ها نکنی ها. خودمم به خودم قول دادم و گفتم چشم 😆

شوهری اگر بفهمه که دیگه هیچچچچچ😐🔫

ممنون😀ولی این  مال زمانیه که طوطیم مرده بود حال نداشتم مسخره بازی دربیارم 😂😂عکسای الانمو همش ...

یه بار دیه بزار خب من ندیدمت😘

پـِـدرم👑_👩مـــادرم💎_👦🏻بَـــرادَرم❤️_👶🏻پِسَـــرم🤱🏻🌎
ممنون😀ولی این  مال زمانیه که طوطیم مرده بود حال نداشتم مسخره بازی دربیارم 😂😂عکسای الانمو همش ...

😂😂😂😂😂😂😂

عزززیزززززدلممممم..  عاشق همین اخلاقاتم. 😂

یگانه چندساله عروسی کردی‌ 

من عروس اواخر سال ۹۴ هستم‌ .