بچه ها من خداروشکر بدن سالمی دارم قند و چربی هم ندارم. و قوت بدنی خوبی دارم روزه هم هروقت گرفتم راحت بوده برام خیلی. الان ماه اول بارداریمه میتونم بگیرم؟ بارداری دومم هست بعد8سال نگرانم از طرفیم دلم میخواد روزه بگیرم
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
اسی چن وقتته..منم نمیگیرم چون قند باردتری دارم..اگ چیزیم نخورم بدنم انگار جونش درمیاد مخصوصا دستام س ...
راستشو بخوای هنوز ازمایش ندادم اما 15 روزه عقب انداختم و میترسم چک بزنم الان عزممو جزم کردم برم ازمایش
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.