2777
2789
عنوان

مهمونیای شما تجملاتی یا ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 70 پست

مهمونی تجملاتی بالای چهار پنج مدل غذا رو میز باید باشه اون میشه تجملاتی

پذیرایی شما خوبه عرف جامعه اس 

پذیرایی مادرشوهرتم من اصلا نمی پسندم لیموشیرین که اصلا نمیشه تو مهمونی خورد 

کنار مرغم حتما یه غذتی دیگه باید باشه چون همه نمیتونند مرغ و خوشمزه درست کنند ، اسراف هم نیست 

هر چی بمونه فرداش خورده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳یا۴مدل غذاکلااسرافه اونم تواین گرونی همون میوه وشیرینی یه مدل غذاولی بهترینش حدوسطه این دیگه چه رسمیه۴مدل غذا😒

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
بستگی داره کی باشه. اما اون مهمونی که شما مد نظرتون هست، فسنجون+باقالی پلو با گوشت+آلبالو پلو+ مرغ ش ...

چه جوری وقت میکنین؟اینهمه غذا درست کنید من احساس میکنم کدبانو نیستم  چند ساله خودمو بکشم  نهایت یه خورشت یه سالاد کاهو  درست میکنم و خونه رو تمیز میکنم  برنجمو دم میذارم میوه هارو میچینم از خستگی میمیرما به معنای واقعی 

البته ما بیست نفریم اگه همه رو بگم 35نفر 

چه جوری وقت میکنین؟اینهمه غذا درست کنید من احساس میکنم کدبانو نیستم چند ساله خودمو بکشم نهایت یه خ ...

از قبل برنامه ریزی کن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ساده مگه آدم میتونه سه مدل غذا رو یه جا بخوره من اصلا دوست ندارم مهمونی میرم چند مدل غذا باشه هم میز ...

من دو مدل دوست دارم چون ممکنه یکی یه غذایی رو دوست نداشته باشه ولی سه مدل قاطی میشه یه جوریه

۳یا۴مدل غذاکلااسرافه اونم تواین گرونی همون میوه وشیرینی یه مدل غذاولی بهترینش حدوسطه این دیگه چه رسم ...

اینا میوه پرتقال و لیمو شیرین و خیار گذاشته بودن سیب دیگه چیه اونم نخریده بودن 

اینا میوه پرتقال و لیمو شیرین و خیار گذاشته بودن سیب دیگه چیه اونم نخریده بودن

همون پرتقال وخیارکافیه لیموشیرینم اضافه ست

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
چه جوری وقت میکنین؟اینهمه غذا درست کنید من احساس میکنم کدبانو نیستم چند ساله خودمو بکشم نهایت یه خ ...

فسنجون و خاله زحمت کشیدن درست کردن، بقیه رو هم از شب قبل (مزه دار کردن مرغ ها). و بیدار شدن از صبح خیلی زود. 

تنهایی واقعا نمیشه، چند نفر کمک میکنن.

مهمونی تجملاتی بالای چهار پنج مدل غذا رو میز باید باشه اون میشه تجملاتیپذیرایی شما خوبه عرف جامعه اس ...

وای فکر کن خیارای کوچولو لیمو شیرین و پرتقال از این کوچیکا 

قیافه من اینجوری یود 😑😑

من دو مدل دوست دارم چون ممکنه یکی یه غذایی رو دوست نداشته باشه ولی سه مدل قاطی میشه یه جوریه

دیگه ما همدیگرو می‌شناسیم میدونیم مثلا خانواده خواهر شوهرم چی دوست دارن

جاریم اینا چی دوست دارن

همین کارا باعث شده مهمونی ها جمع شده

خیلی ها  هم افسرده شدن 

وای فکر کن خیارای کوچولو لیمو شیرین و پرتقال از این کوچیکا قیافه من اینجوری یود 😑😑

شما غریبه که نیستین 

بچه های خودش هستین

شل کنید تو رو خدا 

غذا ساده باشه ولی دورهمی ها هم باشه

من راضیم بهم املت بدن ولی با خواهر برادرا جمع باشیم