2777
2789
عنوان

مهمونیای شما تجملاتی یا ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 70 پست

ما هم ساده ایم حالا من فانتزیم اینه مایه دار بودیم و غذا از بیرون میگرفتیم و چند نوع غذا درست میکردیم و میوه و اجیل و دسر میذاشیم من تازه عروس بودم یا تازه خونه خریده بودیم شوهرمم وضعش بهتر بود اینکارو میکردم ولی الان چند ساله خودمم بیخیال شدم وقتی همه ساده ان منم لازم نیست به خودم فشار بیارم

متاسفانه ماهم همینیم البته اونا اول اینطوری بودن مام مجبور شدیم مثه اونا باشیم مثلا میریم خونه عمم ۳ ...

من هی سر سفره منتظر بودم غذا بعدی بیاد 😑😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین بار بخوان بیان دو نوع غذا و پذیرایی مفصل تر سری های بعد ساده تر . سالی یکدفعه بخوان بیان هم مفصل درست میکنم . بعضی اوقات مثلا خانواده ام رو بصرف غذای خاصی دعوت میکنم مثل آبگوشت یا ماهی از حدود 25 نفری که مهمان دارم مثلا 4 نفرشون اون غذا رو دوست ندارن اجبارا دو نوع غذا درست میکنم ولی غذای دوم خیلی کمتر از غذای اصلی 

ما هم مثل شماییم حالا اگر زمستون باشه سوپ و یه مدل غذاتابستون باشه دو مدلیه ژله هم میذاریم😂🦦

میوه چی 

بعد مادرشوهرم خسیس نیستنا خودشون میرن رستوران چلو گردن 

دیشب ب مامانم گفتم خیلی ناراحت شد گفت واسه عقد اینجوری میوه بخرن ابروم میرع 

نه خداروشکر راحت میگیریم

دو نوع غذا خیلی کم پیش میاد

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

ساده گرفتن راحت تره و بیشتر میشه دور هم جمع شدمن اتفاقا موافقم گرچه اطراف منم بیشتر تجملی هستتجمل وا ...

پاگشا ک مادرشوهرم پیچوند

بعد نامزدی خودمون دعوت کرد ی انگشتر ی گرمی داد ولی همه باشن ن

میوه چی بعد مادرشوهرم خسیس نیستنا خودشون میرن رستوران چلو گردن دیشب ب مامانم گفتم خیلی ناراحت شد گفت ...

موز پرتقال سیب

با یه میوه فصل

مثلا اگر بهار باشه توت فرنگی و گوجه سبزم میذاریم

زمستون خیار مثلا

اگر میخوای مثلا همسرت رو بفرست برای خرید با مادرشوهرت، میوه خوب بگیرن ، بعضیا خسیس نیستن ، دست خودشون نیست ، بلد نیستن خوب خرید کنن

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

مادرشوعر منم مثل مادرشوهر توئه ولی از ما توقع داره چند مدل غذا و میوه و... براش بذاریم. ما هم یه مدل غذا میذاریم میوه هم متوسط میگیریم.تنقلاتم هیچی

خواهرشوهرامم همینطور 

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌