خانوما من دوساله تو عقدم تو این چن وق مامانم خیلی بهم گیر میده ک تو کی میری سر خونه زندگیه خودت ..
بعد الان شوهرم پول نداره
من نمیخوام عروسی شوهرم بگیره اما مامان بابام گفتن حتما باید بگیره ب نظر شما بهش بگم ی عروسیه کوچیک تو یه خونشون بگیره مردا بالا زنا پایین ...خوشم نماد از عروسی متاسفانه
حتما مراسم بگیر هر چند کوچیک و ساده.اگه نگیری همیشه پشیمون میشی.همسرت باید مراسم بگیره.اینکه پدرت مراسم گرفته لطف کرده ولی وظیفه ی همسرته.ببین بعدها که رفتی ایشالا سر خونه و زندگیت میبینی نباید کوتاه بیای.مردا واقعا نمیفهمن محبت ما خانمارو .باید ازشون بخوای اینطوری ارج و قربت بیشتره.
لازمه شوهرت یکم با تلاش بیشتری ادامه بده و از ایده هایی و مهارتهایی که در توانش است اون رو تبدیل به سرمایه بکنه حتی با دست خالی من تو این سایت یه لیست جهیزیه با قیمتهای خرید پایین اماده کرده ام و یه سری ایده هایی مثل جزوه پولسازی در خانه اگه دستت خالیه ازم رایگان بگیرید هر وقت کارتون راه اندازی کردید قیمت و پرداخت کنید کار آفرینی با سرمایه اندک
به نظر من حتما عروسی بگیر که بعدا آرزوش به دلت نمونه و اینکه سعی کن شرایط شوهرت رو درک کن ولی از خواسته های خودت هم نگذر چون اون موقع اکثر مردا عادت میکنن که کم کار کنن و تلاششون رو برای زندگی بهتر نمیکنن