2777
2789
عنوان

الهام حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عشقم ساده نباش

ندیدی افتتاحیه الامینا عکس بی فیلت رش لو رفت شییه بقیه پول ماست بود

ممنوع کرده بود کسی با گوشی بی فیل تر عکس بگیره

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستامو به هم چسبوندم. من آرزو کردم، چرا نشد؟

سعی کن له پوست موت برسی و اونا رو بشناسیبه سمت عمل و ژل نرو مگر در رفع نواقص ولی هیچکسی نقص نداره او ...

موهام کوتاهه ولی سالنه موستم ی اسیب دید در اقر ی حادثه اندازه نخودم نیس ولی هی میرم دکتر اسکار شده درست نمیکنن واسم

با هشتاد کیلو آرایش و عمل و فیل تر روی الاغ هم این پروسه پیاده بشه میشه اسب تک شاخ 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
موهام کوتاهه ولی سالنه موستم ی اسیب دید در اقر ی حادثه اندازه نخودم نیس ولی هی میرم دکتر اسکار شده د ...

اگر میخوای برو دکتر خوب تهران پرس و جو کن تهران دستگاه جدید داره

. قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍

الان سوال پیش میاد این پانیذ اسماعیلی کیه

دختر بچه ای که با یه کلیپش تو اینستا، شانسش گرفت و پدرمادرش رو میلیاردر کرد البته طلاق کرفتن الان

سرچ کن

گیرم که پرواز را علامت ممنوع میزنید، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنید؟🕊️

قبول ندارم اینو باید زمینه باشه تا ارایش بیاد

زمینه دیگه باید چطوری بیاد 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د