2777
2789
عنوان

شپش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سس مایونز بزن چند ساعت بمونه. بعد برو حموم با شانه دندانه ریز شونه کن موهاتو. بعدم ابکشی کن. 

حنا هم خیلی خوبه. دو سه ساعت بذار روموهات بمونه از بوی تلخش خفه میشن. و از دوباره گرفتن هم تا یه مدت جلوگیری میکنه بخاطر بوش. 

من این دوتارو استفاده کردم. 

شونه ازین استیلیا ک محممه بگیر از داروخونه از عطاری شپش کش بگیر بزن تو حموم قشنگگگ شونه کن من با اب ...

آخه مشکل اینه بالشتام

جلد ندارن خود بالشته

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

سس مایونز بزن چند ساعت بمونه. بعد برو حموم با شانه دندانه ریز شونه کن موهاتو. بعدم ابکشی کن. حنا هم ...

حنا نمیخوام آخه موهام رنگ بگیرن

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بالشتها و پتو  و ...  را تا دوهفته نباید استفاده کنی. بذارشون تو یه نایلون و درشو محکم ببند.جدا بذار. بعد دوهفته بشور‌ 

.روسری و اینارو با اب داغ بشور . تا دوهفته استفاده نکنشون. یه روسری مانتو جدا استفاده کن .

اسپری درمین بخر اسپری کن ب یقه لباسهاتون‌ و روسری هات.

من کلاس دوازده گرفتم رفتم بهداشت بهم یه شامپو دادن با شونه مث ژیلت اونو میزدم و شونه میزدم بعدشم تاید انقد دیگ شونه میزدم که میومدن پایین چند روز این کارو تکرار کردم خوب شد موهامم بلند و پر پشت بود 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....