2777
2789
عنوان

شاورما

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شاورما عربیهکباب ترکی فرق داره میریزن تو نون ساندویچ اما شاورما همون کباب رو توی نون لواش میریزن ...

اخه نوشته بود همون کباب ترکی تعجب کردم

کباب ترکی هم خوردم ولی خب چون شاورما با سس سیر بوده شاید شباهت رو حس نکردم

یعنی تو سرو گوشت تفاوتی ندارن؟

شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .

خرچنگ خیلییی خوشمزه اس شاید جای خوبی نخوردیمن اختاپوس هم خوردم واقعا خیلی خوشمزه بود از تجربه های قش ...

الان سرچ زدم چقدددررر چندشه از پشت گوشی تحمل دیدنشو ندارم خیلی بده😐

منم متوجه اختلال نشدم ولی برخی مراجع شیعی خوردنشو مکروه اعلام کردن مرجع تقلید هرکسی فرق میکنه

منم نمیخوام تبلیغ خوردن شوبکنما

ولی خواستم اون کاربر متوجه شه هر چی میشنوه درست نیست

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

دقیقا اینجا هیچکس نمیتونه یه تایپیک بزنه هرکس برخلاف عقیدش باشه سریع گارد میگیره

من ۱۴ ساله اینجام ندیدم کسی که مخالفه بره تاپیکهای ختم و صلوات و ... مثل اینا بگه 

ولی تا یک تاپیک ناخن و مژه و خوراکی هایی که خودشون نمیخورن سریع شروع میکنن تاپیک رو به حاشیه بردن و دعوا درست کردن در نهایت ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

واای دهنم آب افتاد😋

ماه عسل رفته بودیم شیراز بعدش رفتیم قشم اونجا شاورما خوردیم خیلی خوشمزه بود

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
من ۱۴ ساله اینجام ندیدم کسی که مخالفه بره تاپیکهای ختم و صلوات و ... مثل اینا بگه ولی تا یک تاپیک نا ...

دقیقا اخه یه چیزی هست به اسم احترام و ازادی که باهاش مخالفن من که تازه از تعلیق در اومدم از بحث کردم باهاش😮‍💨

منم نمیخوام تبلیغ خوردن شوبکنماولی خواستم اون کاربر متوجه شه هر چی میشنوه درست نیست

من کاری به شنیدن ندارم 

صرفا دلم خواست امتحان کنم و کردم! دیگه ام نمیخورم چون لزوما بدم اوند

در اینده ان شالله زنده بودم هشت پارو هم امتحان میکنم اون رستوران که رفتیم نداشت

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

دقیقا اخه یه چیزی هست به اسم احترام و ازادی که باهاش مخالفن من که تازه از تعلیق در اومدم از بحث کردم ...

نمیدونم کی به این افراد اجازه داده درباره هرچیزی اظهار نظر کنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من کاری به شنیدن ندارم صرفا دلم خواست امتحان کنم و کردم! دیگه ام نمیخورم چون لزوما بدم اونددر اینده ...

اگر رفتین بندرعباس رستوران برکه عالیه غذاهاش