2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماذهم دهک 9 هستیمبه دهک های 8 9 10 تا اسفند قراره یارانه بدن و بعدش قطع میشهکالابرگ هم تا دهک 7 شامل ...

کی گفته ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
کی گفته ؟

خودشون نوشتن دیگه همه خبرگزاریا

من خواستم اعتراض بزنم

ته تهش دیدم یه تعهد نامه هم گذاشتن که کل حسابا و...رو ریز به ریز بررسی میکنن و بعد نتیجه اعتراض و اینکه مالیات هم بر اساس این بررسی خواهد بود

پس منصرف شدم

مرا به خیر تو امید نیست

شر مرسان

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

درسته میگن دهک هشت ب بعد رو میخان قط کنن؟

حالا مثلا ما چی به نامم مون هست که باید این کالابرگ بهمون ندن 

چیزی هک نیستا ولی خب یعنی مایی که چیزی به نام مون نیست نه خونه ای ، نه ماشینی چرا نمیدن اخه

حالا مثلا ما چی به نامم مون هست که باید این کالابرگ بهمون ندن چیزی هک نیستا ولی خب یعنی مایی که چیزی ...

هیچی ب نامتون نیست و دهک هشتین؟؟

پول بانکی چی؟

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .