2777
2789
خب شاید این دستشویی رفتن از اضطراب باشه باید پزشک بررسی کنه ک اشتباه تشخیص ندین اضطراب و با بیش فعال ...

با یه روانپزشک که صحبت کردم گفت باید رفتار درمانی بشه هفته ای یکبار و ساعت ۶۰۰ هزارتومن که منصرف شدم

گلم میشه عوارضش بگین؟من دکتر بهم گفت صبح یک چهارم ریتالین بهش بده و عصر هم یک چهارم

خشکی دهان 

تعرق زیاد

ی مقدار متاسفانه اعتیاد اور

تپش قلب

ریفلاکس و معده درد

و بعد از اینکه اثر دارو میره بچه واقعا بی قرار میشه ی جورایی درکش کنید بعد از اینکه عصبی و پرخاشگر میشه وقتی اثر دارو میره

اگه دکتر فک میکنید درست تشخیص داده دارو رو بهش بدین درسته عوارص داره ولی مصرف نکردنش لطمه بدتری میزنه ب بچه 

من خودم استفاده میکردم واقعا اگه استفاده نکنه داروشو شخصیتش خوب ساخته نمیشه احساس ناکافی بودن میکنه اعتمادبنفسش از بین میره وقتی ناتوان باشه تو انجام درساش .نتونه حرف دیگرانو بخاطر بسپاره .کاراشو فراموش کنه 

اگ دکتر تجویز کرده حتما با نطارت دکتر بهش بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه روانپزشک که صحبت کردم گفت باید رفتار درمانی بشه هفته ای یکبار و ساعت ۶۰۰ هزارتومن که منصرف شدم

میتونید خودتون راحع بش بخونید تحقیق کنید 

کمک بگیرید از اطرافیانی ک تجربه مشابه دارن 

کتاب بخونید راجع بهش

سر کلاس معلم میگه خیلی آروم و خوبه ،ولی تو خونه خیلی چیزها را یادش میره نمیتونه بشینه

خب خوبه ک تو مدرسه اوکیه 

منم همینطور بودم تو مدرسه اوکی بودم موقع درس اما زنک تفریح بشدت شلوع میکردم طور یک مامانم باور نمیکرد اصلا وقتی معاونمون بهش میگفت 

اینکه تو مدرسه مسیولیت پذیره خیلیی خوبه

ولی خب بهش عمش باداور یکنید مقلا من لقمه ظرف غذا کتاب و دفترمو جا میذاشتم و خیلی شلخته بودم 

بهش انقد بگید ک تو ذهنش بمونه ولی با ارامش  و بابت اینکه یادش مونده حرفاتونو تشویقش کنید

براش دفترچه بذارید مثلا اخر کلاس تمام وسایلی ک لیست گرفتینو چک کنه ک همراه خودش میاره خونه 

یا برا درسا کمکش کنید ک تو ذهنش بمدنه یا رمزو اشاره سعی کنید تو ذهنش حک شن درسا

استانه صبرشو سعی کنید بالا ببرید مثلا دقتی میگه دیگه نمینویسم و میخواد بلند شه بره بگید این ی سوالم بنویس تا ده دیقه بیشتر بتونی برنامه کودک ببینی اینجوری راصیش کنید ک تمرکز کنه