2789
سبک زندگیم همینه  عاشق رفت و آمدم و دیدن روی عزیزانم  سعی میکنم هر چی بپزم خوشمزه باشه ...

من ریخت پاش زیادی نمیکنم من هروقت برام مهمون میاد برا شام خوب میاد .اگه اینا بزارم دیگه اینجا پیداشون نمیشه 😆

دوستان شما کماکان خود را عذاب داده و در مواقع مهمان داری کوزت فداکار شوید ... تهش کافیه یک اخم از سر خستگی به ابروتون بیارید و یک لشکر حرف و حدیث رو به جون بخرید... هر چقدم سفره بیارایید و مجلل گرا باشید 

ما همینیم 😐😐😐😐

خدا هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهتررررر 😂😂😂😂😂😂 مهمونی که واسه شکمش میاد دورت بهتر دیگه نیاد

😆😆😆 چه کنیم اونا از دست پخت زنشون خوششون نمیاد بهم زنگ میزنن میگن فلان چیزو درست کن که هوس کردم فقط جلو زنم نگیر که ناراحت نشه😆😆😆مهمونی من اینطورین

یاد کاربر عروس شهریور افتادم جاریش بهش کوکو سیب زمینی داده بود!!! البته جاری جان هم در مقابل توقع پذیرایی آنچنانی داشتن وقتی سرزده رفته بودن خونه اش!!!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
یاد کاربر عروس شهریور افتادم جاریش بهش کوکو سیب زمینی داده بود!!! البته جاری جان هم در مقابل توقع پذ ...

😆😆من اگه سر زده بیاین خونم از گشنگی میمیر ن چون اندازه درست میکنم اگه بمونه میریزند بیرون هیشکی نمیخوره

😆😆من اگه سر زده بیاین خونم از گشنگی میمیر ن چون اندازه درست میکنم اگه بمونه میریزند بیرون هیشکی نم ...

منم برای خودمون اندازه درست می کنم. 😁😁

اون بنده خدام اندازه خودشون درست کرده بود سر سفره اومده بودن خونشون اونم بفرما زده بود جاری غذا نخورده بود بهشم برخورده بود!!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.