2777
2789
عنوان

37هفته بچتون چندکیلوبود

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 78 پست
طبیعی رو نمیدونم ولی سزارین کردم و عوارضش زیاده مخصوصا کمر درد....

بله بعضیامیگن کمردردوولی بعضیام خیلی زایمان سزارینشون خوب بوده

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه گردنمو میزدن هم حاضر نبودم طبیعی اینقدر که وحشتناک حاضرم سالی یکی ببارم و سز بشم اما یک طبیعی ...

برعکس من طبیعی بودم عالی بعد زایمانم رفتم تو دسشویی همه حامو‌شستم و رفتم تو حیاط بیمارستان باشوهرم ولی سزارینی ها شیاف به دست گرررررریه میکردند 

طبیعی رو نمیدونم ولی سزارین کردم و عوارضش زیاده مخصوصا کمر درد....

من سزارین کردم هیچ عوارضی نداشته واسم🫤

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
برعکس من طبیعی بودم عالی بعد زایمانم رفتم تو دسشویی همه حامو‌شستم و رفتم تو حیاط بیمارستان باشوهرم و ...

من پمپ درد وصل کردم دردی نداشتم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
برعکس من طبیعی بودم عالی بعد زایمانم رفتم تو دسشویی همه حامو‌شستم و رفتم تو حیاط بیمارستان باشوهرم و ...

قباش ورزش یا فعالیتی هم داشتی

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

من دخترم ۳۸طبیعی بود

۳۴۰۰بود

پسرم ۳۴هفته و پنج روز طبق سونی بخاطر فشار بالا 

درد داشتم وحشتناک دردهای طبیعی رو کشیدم آخر سر هم سزارین شدم 

پدرم در آمد

۲۷۰۰بود رفت تو دستگاه ۲۴۵۰تجحویلش دادن 

اینقد ضعیف بود نگهداره نیکو نگه داشت

خداروشکر الانم ده ماهشه روی نمودار رشده

شماکامل بیهوشت کردن؟کدومش بهتره یعنی؟

بیحسی تنها حسنش اینه که لحظه به دنیا اومدن بچتو میبینی و من الان پشیمونم که چرا تحمل نکردم که بیحسم کنن اما من واقعا هم نمیتونستم قلبم سنگینی کرده بود خیلی هم مامور انتقال خون باهام صحبت کرد که نکن بیهوش نشو حیفه من باهات حرف میزنم تو نمیفهمی اما من اصلا زیر بار نرفتم چون واقعا داشتم خفه میشدم از ترس همش هم بخاطر فوبیا اتاق عمل 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خدا رو شکر منک ازش وحشت دارم دور و وریامم اکثرااا سزارین کردن و هرکی سزارین کرده کمر درد رو داره

زایمانا هر دو روش معایب خودشونو دارن در اطراف منم همه از گشادی واژن ناله میکنن نمیشه گفت این قطعا بده اون قطعا خوب منتها من خودم تجربه ام از سزارین خیلی خوبه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من دخترم ۳۸طبیعی بود۳۴۰۰بودپسرم ۳۴هفته و پنج روز طبق سونی بخاطر فشار بالا درد داشتم وحشتناک دردهای ط ...

دخترت وقتی دنیااومده۳۴۰۰بوده یادت نیست۳۷هفته سونوگفت چندکیلوهست میخوام ببینم چقدسونوباوزن واقعی اختلاف داره

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...