2777
2789
عنوان

به شما هم میگن پر خرج⁉️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا امروز با دوستام از مسیر کاراموزی رفتیم رستوران ولی یه پرس جوجه رو نصف کردم با دوستم چون اگه تکی ...

مامانت اگه بچه های ملتو ببینه اون موقع میفهمه قدرتو میدونه 

من یه دوستی دارم طرف هر هفته میره بازار هربار چند دست لباس نخره برنمیگرده سوارکاری از برنامش نمیفته هرچی دلش میخواد میخره با پول مادرش چیزی نمیگه بهش 

فایده اش هم برای جامعه هیچه ها😐❤️

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

مامانت اگه بچه های ملتو ببینه اون موقع میفهمه قدرتو میدونه من یه دوستی دارم طرف هر هفته میره بازار ه ...

من دارم پرستاری مبخونم

یبار جون بابامو نحات دادم و زود سکته اشو تشخیص دادم

زبان میخونم که بعدش خیلی بکارم میاد

اخه کدومو حذف کنممم؟🥲🥲🥲

من اصن برا تولد دوستامم از لباسا خودم و وسایل خودم جور میکنم میبرم😐

موفق باشیمن پرستاریم و دولتی راه دور اوردمخب خودشون احازه ندادن برم خوابگاه🥲

مرسی

موفق باشی

با این شهریه گرون هم طبیعیه

اگ منم اهل تفریح با دوستامم بودم خرجم بیشتر از ت بود

عب نداره

مرسیموفق باشیبا این شهریه گرون هم طبیعیهاگ منم اهل تفریح با دوستامم بودم خرجم بیشتر از ت بودعب نداره

نه اتفاقا مامانم میدونه دوستامو میپیچونم

حاهای گرون رو نمیرم

مثلا چندبار گفتن بریم بولینگ نرفتم

ولی بعضی وقتا که کل امیپ از راه دانشگاه میرن،منم مجبورم برم

من دارم پرستاری مبخونمیبار جون بابامو نحات دادم و زود سکته اشو تشخیص دادمزبان میخونم که بعدش خیلی بک ...

وای چه کاری کردی دختر آفرین 

والا هیچکدومو حذف نکن بعدا نتیجه اشو میبینی خودت و مامانت خوشحال میشین هردو

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بری سرکار همش جبران میشه 

به خودت سخت نگیر

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم