ضد آفتاب و گاهی یکم پنکیک و ریمل و رژ! ولی نمیدونم چرا فامیل فک میکنن خیلی آرایش میکنم!!! شنیده بودم عمم گفته این خیلی خوشگله ولی مال آرایشه زیاده همش!!!! تازه اونموقع که اینو شنیدم ریملم نمیزدم و یه رژ صورتی خیلی ملایم میزدم😕
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
ممنون عزیزم از دازوخانه بگیرم؟ چندوقت بتید استفاده کنم تا خودشو نشون بده
ازلوازم ارایشی خریدم من . ببین من پوستم یه کوچولو خشک هست مخصوصاالان ک زمستونه،،،ارایشگرم بهم گفت هفته ای دوباربزنم هم خشکی برطرف شده و هم پاکسازی میشه پوست . ماسک ذغال هم هردوهفته یکباراستفاده میکنم برای پاکسازی وروشن شدن پوستم . امااگه شماپوستت لک وجوش داره ماسک ذغال روهفته ای دوباربزن ،،،دفعه اول بزنی تعجب میکنی واقعا رنگ پوستت روشن ترمیشه.
چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
ضد آفتاب و گاهی یکم پنکیک و ریمل و رژ! ولی نمیدونم چرا فامیل فک میکنن خیلی آرایش میکنم!!! شنیده بودم ...
عمت بی آرایش ندیدتت تاحالا؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.