2777
2789
عنوان

انیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 67 پست
وااااای قلبم🥲💔من الان دارم میبینمش نصفه هاشمچقد دلم برا ماکیا میسوزه

خیلی غم گینه یادش میوفتم افسردگی میگیرم🥺

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخرش غمگین تموم میشه پس😢من تازه نصفه هاشم

اسپویل نمی‌کنم ببین

ولی در کل انیمه غم گینیه :)))

ببینی قلب تیکه پاره میشه 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
اسپویل نمی‌کنم ببینولی در کل انیمه غم گینیه :)))ببینی قلب تیکه پاره میشه

وای

همینجوریش من دارم گریه میکنم وای ب حال پایانش

تااونجا دیدم ک اریل ولش کرد رفت روستا باهمون دختره ازدواج کرد و دختره حامله بود، ماکیا رو هم بردن قصر و موهاشو قیچی کردن،ولی نفهمیدم چرا بردنش و موهاشو زدن

وااااای قلبم🥲💔من الان دارم میبینمش نصفه هاشمچقد دلم برا ماکیا میسوزه

کلا چند ساعته؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

ی سوال انیمه با انیمیشن چه فرقی داره؟

1- انیمه توسط ژاپن خلق شده و بر روی فرهنگ ژاپن تمرکز دارد.
2- ظاهر انیمه با دیگر شکل‌های انیمیشن متفاوت است.
3- داستان‌های انیمه‌ها، بسیار شخصیت‌محورتر و عمیق‌تر و پیچیده‌تر از شکل‌های دیگر انیمیشن هستند.
4- انیمه‌ها می‌توانند بسیار خشن باشند و مانند انیمیشن لزوما برای کودکان نباشند.

وایهمینجوریش من دارم گریه میکنم وای ب حال پایانشتااونجا دیدم ک اریل ولش کرد رفت روستا باهمون دختره ا ...

برای اینکه ماکیا کمیاب بود و رنگ موهاش روشن بود موهاش رو رنگ زده بود موهاش رو کوتاه کردن که از نو در بیاد و به اصل خودش برگرده