2777
2789
عنوان

اگر کسی ب مادر بچه هاش بگه جن ده

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 48 پست
ب نظرت چون زنه هم گفته مرده اینجوری گفته یا نه حرف دلش بوده 😂😂

بالاخره تو دعوا حرفهایی رد و بدل میشه  ولی از این دست فحش واقعا بد و زشته

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار یه بنده خدایی بهش شوهرش گفته بود.. نده گفته بود آره که هستم میرم..... دم به همه. وقتی تو میگی لابد هستم . شوهرش یه عالمه کتکش زده بود ولی دیگه رفته بود که حرف زشت بزنه. ولی در کل الهی خدا لال کنه همچی مردی رو. رنگ بهشت نبینن انشالله 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

جواب بی احترامی،بی احترامیه

میدونی شوهرشو با ی زنه تو خونه میگیره بعد از اون ماجرا هر بار دعوا شون میشه ب شوهره میگه جن ده باز میگه شوهرمم گفته اره اگر نبودم ک با تو جن ده ازدواج نمیکردم

راست گفته اقاههخانومه حتما شوهرشو میشناسه که اینو گفتهاقاهه هم عالی جواب دادهقشنگ لایق هم هستن

خب زنده ک بدبخت خیانت نکرده مرده با ی زن تو خونه بودن ک زنش مچشونو میگیره بعد اون ماجرا هی دعواشون میشه ب شوهره میگه ج ن ده باز اونم این حرفو میزنه چی بگم والا

یبارم شوهر من گفت بهم خوشم نمیاد عین این هرزه های خیابونی بپوشی  

ناراحت شدم از دستش ولی بعد چند روز دوباره آشتی کردیم بنظرتون حق با من بود درسته دیگه؟

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

میدونی شوهرشو با ی زنه تو خونه میگیره بعد از اون ماجرا هر بار دعوا شون میشه ب شوهره میگه جن ده باز م ...

خوب کرده به شوهرش گفته

بهتر بود بچه ها نباشن ،اما خوب میکنه میزنه تو سر شوهرش کثافت کاریشو 

مرده هم از ک..ن سوزی اینجوری گفته 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
میدونی شوهرشو با ی زنه تو خونه میگیره بعد از اون ماجرا هر بار دعوا شون میشه ب شوهره میگه جن ده باز م ...

اوه پس خیانت دیده.

بازم باید با این نمیموند....

اگه بخشیده و دیده تکرار نمیکنه نباید همچین حرفی میزد

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
یبارم شوهر من گفت بهم خوشم نمیاد عین این هرزه های خیابونی بپوشی ناراحت شدم از دستش ولی بعد چند روز ...

میزدی تو گوشش میگفتی عین خواهرای هرزت دارم میپوشم خب

دم زنه گرم به اینم بگم همینو بگه ب انتر آقا😂

آره ولی خیلی کتک بدی خورده بود اما شوهرش فهمیده بود چه حرفی زده بود. گفته انقدر بی غیرتی که به ناموست همچین چیزی میگی آره اگه میگی... نده هستم و فلان ولی شوهرش عین سگ پشیمون شده بود 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏