2777
2789
عنوان

زن های زشت بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=373577192]چه عنوان زشتی هیچ زنی زشت نیست دیدگاه شما هستش که زشته[/QUOTEاین چیزا تو دنیای مجازی فقط میگن

بیرون خوشگل نباشی محل سگ هم به آدم نمیزارن

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔

خوشبحالت

عزیزم هیچ وقت حسرت هیچیو نخور وقتی دور از جونت بمیریم چه زیبا چه زشت میریم زیر خاک اون دنیا دیگه زشتی و خوشگلی به کارمون نمیاد همه چیز گذرا هستش همه چیز موقته....

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

انفاقا هر خانوم زشت ظاهری رو دیدم (روایت داریم پیامبر دورکعت نماز برای زنان زشت خوندن تا زنان زشت بخت زیبا پیدا کنن در عوض زنان زیبارو نفرین کردن)بخت بسیار قشنگی داشته و شوهرشم کاملا دلبسته بود درعوضش هر خانوم زیبارویی رو دیدم توی زندکی شکسته شده و خیانت دیده اونم بای ه زن زشت

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

انفاقا هر خانوم زشت ظاهری رو دیدم (روایت داریم پیامبر دورکعت نماز برای زنان زشت خوندن تا زنان زشت بخ ...

چقدر چرت و پرت این مزخرفات رو از کجا در میارین مثل پیرزنای قاجاری حرف میزنین چرا

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

زشتا بخته زیبا داشتن تا الان من دوره نوجوینم خیلی زیبا بودم خیلی هرجا میرفتم یا میگفتن گل محمدی امد یا سفید برفی امد یا سیندرلا امد تلفیقی از این سه مورد بودم عین کل محمدی صورتی عین سفید برفی موهای مشکی براق و پست سفید عین سیندرلا دقیقا چهرم و بدن ظریف تمام همکلاسیام حسرت میکشیدن همیشه بهم میکفتن تو باعث میشی اعتماد به نفسمون پایین بیاد اما الان هرکدوم اونا اوروپا امریکا هلند کمترینشون با یه آدمی ازدواج کرد که الان تو بهترین نقطه ایران عمارت داره هیچ کدوم زیبا نبودن ولی با پول زیبا شدن صورت قشنک بدن قشنک من ته چهرم همونه اما داغون شدم یکیشون چند وقت پیش دیدم تعجب کرده بود

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

سلام میشه یکم بیشتر توضیح بدید آخه من همیشه حسرت خوشگلا رو میخورم

توضیح نداره خانم آدم به چیزی که دست خودش نیس که نمی تونه بنازه که

مگه مهمه قیافه ی آدم چه شکلیه؟

مهم اینکه شما چی کار با زندگیت می کنی

انفاقا هر خانوم زشت ظاهری رو دیدم (روایت داریم پیامبر دورکعت نماز برای زنان زشت خوندن تا زنان زشت بخ ...

کی گفته زنان زیبارو نفرین کردن !!!!!!؟🤔

سند و مدرکتون چیه؟

این حرف درست نیست ، هر چی که شنیدیم دلیل نمیشه درست باشه