ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم هیچ وقت حسرت هیچیو نخور وقتی دور از جونت بمیریم چه زیبا چه زشت میریم زیر خاک اون دنیا دیگه زشتی و خوشگلی به کارمون نمیاد همه چیز گذرا هستش همه چیز موقته....
انفاقا هر خانوم زشت ظاهری رو دیدم (روایت داریم پیامبر دورکعت نماز برای زنان زشت خوندن تا زنان زشت بخت زیبا پیدا کنن در عوض زنان زیبارو نفرین کردن)بخت بسیار قشنگی داشته و شوهرشم کاملا دلبسته بود درعوضش هر خانوم زیبارویی رو دیدم توی زندکی شکسته شده و خیانت دیده اونم بای ه زن زشت
میشه برای روحپدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون
زشتا بخته زیبا داشتن تا الان من دوره نوجوینم خیلی زیبا بودم خیلی هرجا میرفتم یا میگفتن گل محمدی امد یا سفید برفی امد یا سیندرلا امد تلفیقی از این سه مورد بودم عین کل محمدی صورتی عین سفید برفی موهای مشکی براق و پست سفید عین سیندرلا دقیقا چهرم و بدن ظریف تمام همکلاسیام حسرت میکشیدن همیشه بهم میکفتن تو باعث میشی اعتماد به نفسمون پایین بیاد اما الان هرکدوم اونا اوروپا امریکا هلند کمترینشون با یه آدمی ازدواج کرد که الان تو بهترین نقطه ایران عمارت داره هیچ کدوم زیبا نبودن ولی با پول زیبا شدن صورت قشنک بدن قشنک من ته چهرم همونه اما داغون شدم یکیشون چند وقت پیش دیدم تعجب کرده بود
میشه برای روحپدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون