سلام به همگی.بچها راستش من یه جاری جدید برام اومده.حالا شوهرمم خیلی هواشو داره.دختره از نظر سطح خانواده و اینا خیلی از شوهرم اینا پایینتره .وقتی برادرشوهرم مطرحش کرد کل خانوادشون باهاش مخالف 100 درصد بودن خصوصا شوهرم.ولی از وقتی نامزد کردن جبهه برگشت وهمه عاشقش شدن .حالا من خیلی دقم میاد
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
خدایی من آدم بسته ای نیستم خیلی با برادرشوهرم صمیمی ام
ولی دیگه باهاش بازار نمیرم که برام لباس بخره یا بگه برو فلان آرایشگاه
منم دارم از حرص میترکم
دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم زیر 22 سال ازدواج نکنین .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
😁تو هم برو هی برا خودت چی بخر بگو لازم دارم اصلا هم به رو خودت نیار که بگه حسودی میکنی پولاش و خرج کن که پول نداشته باشه برا اون خذج کنه اگه دلش برا دختره میسوزه میده داداشش پول خرج کنه نه اینکه مستقیم خودش بیاد برا دختره خرج کنه
یاران شِتاب کنید…...گویند قافِلهای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
دیروز خاهر دختره هم باهاشون بوده .ولی وقتی فهمیدم دختره لباس چرو میکرده و شوهرم نظر میداده راستش دلم گرفت .با وجود اینکه کلا خانواده ی بازین و همه پیش همه بی حجابن ولی این کارش واقعا ناراحتم کرد
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
بچها بد راجب شوهرم قضاوت نکنید خداییش آدم پاکیه .استغفرلله چشم نداره به کسی ولی من بدم از این کاسه د ...
خودش متوجه نیس ولی کارش زشته
باز اون مرده شاید حواسش نیس فک میکنه محبته
جاریت چجوری حالیش نیس
بره خودشو جمع کنه(هرچقدرم دختر خوبی باشه رفتارش درست نیس...دو روز دیگه هم بره سرخونه زندگیش از شوهر تو انتظار قرض و کمک داره)
واقعا حرصی شدم
دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم زیر 22 سال ازدواج نکنین .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
بچها بد راجب شوهرم قضاوت نکنید خداییش آدم پاکیه .استغفرلله چشم نداره به کسی ولی من بدم از این کاسه د ...
الان من خودم شوهرم شاید چشم پاک باشه و مرد خوبی باشه ولی اوایل تا یکی رو میدید مثلا تو فامیل خیلی جو گیر میشد. منم بهش میگفتم چرا جو گیر شدی کلا توی نطفه خفه میکردم.😂.
خدایی من آدم بسته ای نیستم خیلی با برادرشوهرم صمیمی ام ولی دیگه باهاش بازار نمیرم که برام لباس بخره ...
حالا من برادر شوهر ندارم خداروشکر چون اصاجاری داشتن و دوس ندارم ولی حتی شوهرم بخواد از این کارا برا خواهرامم کنه دق میکنم اول زن خودش بعد بقیه اصلا دلیل نداره
یاران شِتاب کنید…...گویند قافِلهای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
وقتی میگه حسودی نکن بگو دیوانه اییی حسودی چیو بکنم!! خوبه از من پایین تر هست اصلا من حسودی میکنم داداشتو خواهراتم حسودی میکنن!! میگن چرا تو این کارارو میکنی اصلا دلیل کارات چیه میخوایی چیو ثابت کنی میخوایی تو برو جای داداشت بشین سر سفره عقد
من بودم میرفتم با داماد واسه گل و ماشینو تالار و کت شلوار و آرایشگاهش میگفتم دیدم تو با عروس مشغولی گفتم منم سر خودمو گرم کنم والا😐😐
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.