2777
2789
بابا من یه واحد پنجاه متری میخوام.اجاره خونه اذیتم میکنه پس تو دیوار چرا هس،منطقه ده سمت رودکی هست ا ...

گلم دوستم تو املاک تهرانه 

میگن فقط برای زنگ خور گوشی انقد میزنیم 

اما میتونی با ابن پول تو اندیشه نوساز بزرگ تر بخری

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گلم دوستم تو املاک تهرانه میگن فقط برای زنگ خور گوشی انقد میزنیم اما میتونی با ابن پول تو اندیشه نوس ...

برگ میخوام چیکار من در حد پنجاه متر میخوام فقط.نوساز هم حالا ده سال ساخت هم برام کافیه

بابا من یه واحد پنجاه متری میخوام.اجاره خونه اذیتم میکنه پس تو دیوار چرا هس،منطقه ده سمت رودکی هست ا ...

۴۵ متری هم گرنه متری حساب میشه منطقه بالاس 

میتونید برید پایین تر دیگه تهران اینجوریه نمیتونی که ویلایی بگیری مثل شهرستان نیست که شلوغه

تو دیوار الکی این قیمت میزارن بری تو موقعیت قرار بگیری بکنن تو پاچه ادم

برگ میخوام چیکار من در حد پنجاه متر میخوام فقط.نوساز هم حالا ده سال ساخت هم برام کافیه

خب عزیزم من چیکار کنم 

تو برو به املاکی بگو بودجم انقده ۴۰ متری تو پونک میخام می‌خندن بهت

خب عزیزم من چیکار کنم تو برو به املاکی بگو بودجم انقده ۴۰ متری تو پونک میخام می‌خندن بهت

یکبار سال ۹۸ خواستیم خونه اجاره کنیم یهو قیمتا رفت بالا رفتیم یه بنگاهی بودجه مونو گفتیم خدا شاهده مارو برد یه سگدونی نگو خیلی بهمون بر خورد فک کن ماهی ۲ میلیون و ۵۰۰ ودیعه ۵۰ تازبالا شهرم نه منطقه متوسط خیلی بهم برخورد یکی خاک خاک انگار سگ توش زندگی می کرد

یکبار سال ۹۸ خواستیم خونه اجاره کنیم یهو قیمتا رفت بالا رفتیم یه بنگاهی بودجه مونو گفتیم خدا شاهده م ...

اره دیک بعضیا این طورین 

ولی با قیمت اسی اصلا خونه پیدا نمیشه 

نهایت پایین شهر منیریه نازی اباد ...