2777
2789
عنوان

بهم میگن باید با این ازدواج کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 73 پست
باشه گلم مرسی

خاهش جانم.

خونوادت عزت نفس ندارن،نداشته باشن، اجازه ندارن از تو مایه بذارن که، تو خودت عزت نفست تو آسمون باشه، ان شاالله ی بخت بلند نصیبت میشه، از هیچی نترس،از تهدید و ناراحت شدن هیییییچ احدی نترس، خودت و زندگیت از همه مهمتری، خودت مهم ترین آدم زندگیتی.

🌹🌷🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

استارتر  بخدا اعصابم خراب شد ، اینا دخترارو چی فرض کردن ؟ فکر میکنن دختر حتما باید ازدواج کنه حتی با یه چاقال بیریخت 

من بودم قیامت به پا میکردم تو خونه

سنت هم زیاد نیست الان ۳۵ ساله داریم مجرده سن ازدواج بالا رفته

بگو من زن یه الدنگ و بیعرضه نمیشم که نونشو من بدم

ببین حتی شاغل هم بود با اون قیافه و قد بازم نباید باهاش ازدواج کنی  وای🤦‍♀️

بگو  اگه زور بگین میرم یه خونه جدا میگیرم زندگیمو میکنم خودم کارمندم محتاج کسی نیستم

🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ اینو بگی ک محشره، بگو من داداشتو با ی من طلا و جواهرم نمیخوام، و دیگ دور و بر من نپلکین، و گوشیو ...

دقیقا آفرین ‌.یه بار دیگه منتظرم زنگ بزنه تا بزنم تو دهنش عفریته رو 

استارتر بخدا اعصابم خراب شد ، اینا دخترارو چی فرض کردن ؟ فکر میکنن دختر حتما باید ازدواج کنه حتی با ...

آفرین کاش یه خواهر. داشتم خستم از بس از دست این خانواده حرص خوردم 

مرسی گلم خدا عاقبت ب خیرمون کنه .من خیلی تو زندگی سختی کشیدم واقعا ب یه آرامش نیاز دارم ن اینا ک دنب ...

انشالله

بله واقعا از صحبتاتون معلومه لیاقت شما اینجور مواردی نیست

انشالله یه بخت خوب نصیبت شه همه انگشت به دهن بمونن

پدرته ها عزیزم احترام کجا رفت

اتفاقا بذار راحت باشه و خشمش رو خالی کنه و حماقت پدرش رو ببینه، ن ک با توهم پدرسالاری اجازه بده گند زده بشه ب زندگیش و سرنوشتش.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

مرسی عشقم ممنون از حرفات

خاهش عزیزم، ان شاالله بهترین ازدواج رو کنی،لیاقتت ی آدمه ک سرش ب تنش بیرزه و در حد و شأن خودت باشه.

✨🌺💖

بشین براشون توضیح بده بگو قدیما دخترا شاغل نبودن باباشون برای اینکه نون خورشون کم بشه شوهرش میدادن ، اونا چاره ای جز شوهر کردن نداشتن حتی با یه عوضی به زور ازدواج میکردن 

بگو الان دخترا شاغل شدن رو پای خودشون وایسادن ، 

برای ادامه زندگی به پول و سرپرستی مردها احتیاج ندارن 

بگو ازدواج موقعی خوبه که واست مزیت داشته باشه ، طرف بهت آرامش بده ، تورو کامل کنه نه اینکه بیاد یه دردی به دردات اضافه کنه و بشه یه دردسر بزرگ 

بگو مگه من مرض دارم یه دردسر واسم خودم درست کنم درد زشتی و بیعرضگی و بیکاری پسر مردمو بکشم

🥀