2777
2789
عنوان

لانه گزيني

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميگن ممكنه دير گرفته باشه براي همون دير  نشون بده چند وقته اقدامي؟

یکی دو ماه 

شیش ماه پیش سقط داشتم

من پریودیام ۳۲ روزست 

الان چهار روز عقب افتاده

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
موضوع بحث
30 بازدید| 0 پست

سلام دوستان. من یک مشکلی واسم پیش اومده. دو ماه پیش یه سقط داشتم و ماه پیش با LD  جلوگیری کردم و بعد از 29 روز پری شدم. این ماه روز 31 پری نمیدونم خون اب بود یا ترشح... خون ابم رنگش قهوه ای خیلی کم رنگ بود. فک کردم پری شدم که نوار بهداشتی گذاشتم و تا شب هیچی نیومد که برداشتم نوارو.... امروز ظهر دوباره لکه بینی داشتم که اولش فکر کردم ترشحه زیاده.. ولی وقتی رفتم دسشویی دیدم نه باباااا. خون قهوه ای رنگ لباسمو کثیف کرده. از ظهر نوار گذاشتم ولی تا الان اصلا هیچی نیومده.... بلاتکلیفم که الان پریودم یا لکه بینیه... تا قبل سقطم دوره هام همیشه 32 روزه بوده و همیشه هم از همون روز اول پری خونریزیم شروع میشد و شروعش عموما با لخته بود.... کسی تجربه مشابه داشته ک کمکم کنه؟ تو دورو بریامم کسی لکه بینی یا لک لانه گزینی نداشتن... ممکنه روز پریودی لانه گزینی انجام بشه با توجه ب اینکه تقریبا 13 روز از اخرین نزدیکی میگذره....