2777
2789
من مجرد بودم بخاطر افسردگی و دلشوره های بیخودی میخوردم ولی به محض خوردن بدتر میشدم آخه عاشق شده بودم
از دی که گذشت هیچ از و یاد مکن⚘ فردا که نیامده ست فریاد مکن⚘ برنامده و گذشته بنیاد مکن⚘ حالی ,خوش باش ,عمر بر باد مکن⚘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم یه هفتست دارم میخورم...نمیدونمم به این زودی اثرش مشخص میشه یا نه؟؟ ولی دیروز حس میکردم بهترم و کمتر عصبی و پرخاشگر میشم...امیدوارم برای منم خوب باشه این دارو.
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!
یکی از مهم ترین مشکلات خانم ها در سنین باروری، اختلالات دوره ماهانه است که در بسیاری از مواقع با علائمی مثل افزایش هورمون های مردانه، رویش موهای زائد، آکنه، ریزش مو و چاقی به ویژه در ناحیه شکمی همراه می شود. در چنین شرایطی می توانیم بگوییم که فرد دچار یک بیماری شایع به نام سندروم تخمدان های پلی کیستیک شده؛ بیماری زنانه ای که با وجود شیوع بالا، درمان بسیار راحتی هم دارد. البته بسیاری هم آن را یک بیماری جدی تلقی نمی کنند و به فکر درمان نیستند. حالا سوال اینجاست که چرا این روزها درباره این اختلال هورمونی شایع، زیاد می شنویم؟ آیا این بیماری فقط در خانم ها ی متاهل دیده می شود؟ آیا رابطه ای بین سندروم تخمدان های پلی کیستیک و سرطان وجود دارد؟ آیا عدم درمان بیماری سندروم تخمدان های پلی کیستیک خطرناک است و باعث ناباروی می شود؟ با ما همراه باشید تا به پاسخ این پرسش ها برسید. بدون شک سندروم تخمدان های پلی کیستیک (PCOS) شایع ترین اختلال عملکرد تخمدانی در خانم هاست و آمارهای جدید نشان می دهد 12 تا 20 درصد خانم هایی که در سنین باروری قرار دارند، به این بیماری مبتلا می شوند. نباید فراموش کنیم این آمار در مناطق مختلف، متفاوت است. به عنوان مثال آمار ابتلا به سندروم تخمدان های پلی کیستیک در خاورمیانه بیشتر است. ادامه...
پیشنهاد میکنم برای داشتن زندگی شادتر این مطلب خیلی مفید و جالب رو بخونید. روی من تاثیر خیلی خوبی داشته امیدوارم شما هم با خوندنش بتونید زندگی شادی داشته باشید: http://missmatic.net/%D8%B4%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%AF/