2777
2789

هر مهماني  زنونه یا هر چی 

تنها بحث شون خرید هاشونه

احساس عقب بودن،پر هزینه نبودن.و کم ارزشی میکنم

ولی حسودی نه ها

غبطه میخورم

که چرا من جیبم و شوهرم پر  پول نمیکنه

امشب به شوهرم گفتم بهم پول بده برم بازار خرید برای عید مانتو بخرم لباس و شلوار میگه من بیشتر از دو تومن نمیدم 

اخه من چی بخرم با این پول کم

۲ تومن واقعا؟! مثل اینکه از قیمتا خبر نداره

خودت کار نمیکنی؟

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهت میشنهاد میگنم دم عید چیزی نگیری جون واقعا جنسای بنجل رو هم گرون میدن من با اینکه خودم شاغلم واسه عید هیچی نخریدم دروغ نگم یه کفش گرفتم برای سرکارم از بازار رفتم که قیمتش مناسب بود ۷۵۰ دیگه چیزی نخربدم اگه واقعا چیزی نیاز داری یا دو سه ماه قبل عید بگیر یا بزار بعد عید .

پس شرایطمو درک نمیکنی

ربطی نداره بالاخره تو مجردا هم پیش میاد که بقیه بشینن از این حرفا بزنن ،، مگر اینکه بخوان عمدا پز بدن و کلاس بزارن که ادم متوجه این رفتار میشه سعی میکنم رفت و آمد نداشته باشم

بیخیال عزیزم تنت سلامت اگه نداره واقعا توهم درک کن 

انشالله همیشه غرق در شادی و سلامتی باشید

هميشه گفتم بچه ها اول حالا که بچه ها دارن برا من خرج نمیکنه

منم چند سال اول نمیخریدم هیچی 

ولی دیدم همه زنا به خودشون میرسن هرروز یه لباس میپوشن الان چند وقتیه که دارم می‌خرم 

توهم کم کم زیاد کن هزینه هاتو یه دفعه شاید شک بشه