2777
2789
عنوان

زنگ زدم مادرشوهرم گفتم میخام بیام تولد بچم خونتون بگیرم گفت نیاین😕🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 201075 بازدید | 1433 پست
ببرش خونه بازی تولد بگیر دیگه شام اینام نمیخواد یه کیک و یکم میوه و تنقلات بچه ها خیلیم دوس دارن ازی ...

نه دوست داره فامیل یعنی در حد پدرمادرای خودمون و خواهر برادرامون  و بچه هاشون تمام 

آی خواهر مادرشوهرم هر موقع با خانواده ام دعوتشون میکنم بی احترامی میده امسال تولد گرفتم کارهایی کرد که وقتی رفتن رفتم تو حموم گریه کردم خدا ازش نگذره به خاطر بچم امسال دعوتشون کردم چون اخلاق گندش رو دیدم چن سال دیگه با خانوادم دعتشون نکردم 

میرم مشاوره مشاور میگه تحملشون کن اینا درست بشو نیستن😐

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دوست داره فامیل یعنی در حد پدرمادرای خودمون و خواهر برادرامون و بچه هاشون تمام آی خواهر مادرشوهر ...

اها. هممون میکشیم. حالا مادر شوهر من خوش ۷۰۰ متره ساختش ۳۰۰ متر سه طبقه ولی اینجوری نیس بگه نیاید البته منم همه چیز حتی نمکدون میبرم تازه دعوام گرد گفت داداشتم میگفتی ... دیدم اینو گفتم شایدم خیلیم مامان بدی نیس منم جارو برقی میکنما دوده عیدشم با منه. بردم ابروشم تتو کرد و پیشونیشم بوتاکس کردم🤭 راسش خیلی ازشون خوشم نمیاد ولی بخاطر شوهرم بهشون خوبی میکنم اونام ظاهرا باهام خوبن . چه میشه کرد به هر حال فامیل بریدنی نیس پس بخوشی باشه بهتره...😅

اها. هممون میکشیم. حالا مادر شوهر من خوش ۷۰۰ متره ساختش ۳۰۰ متر سه طبقه ولی اینجوری نیس بگه نیاید ال ...

برای ما دل نداره خوش ببینه کارهایی میکنه گفتنی نیس بااینکه شوهرم کلی کمکشون کرده چند سال پیش باباش چن صد میلیون بدهکاری بالا آور شوهر من وایستاد کمکش کرد باز ازمون طلبکاره واسه خواهرت خونه بخر

آره مشاورم همینا رو میگه ولی ...

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ما خونمون تا شهر شوهرم ده ساعت راه بود. شهر غریب هم بودیم. کسی را نداشتیم. ( شهر غریب دور دور) من ب ...

شما یه تولد رو سخت میکنی

میشه یه جشن خانوادگی و ساده گرفت که بچه دلش خوش باشع

چه لزومی به تجملات هست

توی شهر غریب وقتی امکانش نیست

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

ببین اسی درکت میکنم، ادم از مادربزرگ بچه انتظار همچین حرفی نداره.... رفتار ایشون هم اونقدر جالب نبوده، اما رفتار شما بدتره عزیزم

اینو بدون هرکس اختیار دار منزل خودشه، چه قانونی چه شرعی ایشون حق انتخاب و تصمیم گیری داره، شما نمیتونی ایراد بگیری ازش و بهش تهمت حسادت بزنی

فقط بدون اخلاقش اینه و خوشش نمیاد تولد بچتو اونجا بگیری، قطعا اونم پیش خودش فکرکرده چراعروسم خونه خودش تولد نمیگیره، چرا منو میخواد به زحمت بندازه، چرا من پاشم خونه رو برا مهمونی مرتب کنم و بعد مهمونی هم جمع و جورش کنم

پس به ایشون هم میشه حق داد

دلیل شما برای مهمونی نگرفتن تو منزل خودت، فقط به خودت مربوطه، نباید از مادرشوهر مایه بذاری

درهرصورت فکرمیکنم یک دلیل دیگه هم داری اونهم کم کردن هزینه هاست

ولی روش اشتباهی انتخاب کردی

ازاین به بعد خونه خودت بگیر، تو وکیل بقیه نیستی که کی از کی خوشش نمیاد

تو تولدتو بگیر درهرصورت

یا فقط مادرشوهرتو دعوت کن

اگر گفت چرا مادر خودت نیست، بگو برا اونا خونه خودشون تولد گرفتم

من فکرمیکنم مادرشوهرت میخواست درس بزرگی بهت بده، اونم اینکه وظایف خودت رو گردن بقیه نندازی، حالا به هردلیل

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋