2777
2789
عنوان

کسی می‌دونه سوغات چابهار چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهرم زیاد میرن

بیشتر پارچه و لوازم آرایش اینا

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
وای ترشی انبه عالیه دلم خاست .چابهار رفتیم تو کل رستوراناش از رستورانای ساحلش تا شهرش انبه میاوردن . ...

خیلی خوشمزس ماهم جنوبی هستیم همیشه ترشی انبه استفاده میکنیم اما ماله چابهار است کردم خوشمزه تره

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ما رفتیم

ظرف و وسیله برقی 

لوازم آرایشی 

پارچه های دست دوز خیلی گرون مثلا پارچه قواره ۱۰ میلیون داشتن به بالا که چادر ست هم داشت

بعد لباس محلی و یه چیزی به اسم زی آستین که تماما با دست میدوزن میشه روی مانتو وصل کرد اونا هم از یه میلیون بود تا ۲۰ میلیون

طلا های خیلی قشنگی هم‌ داشتن 

ادویه 

والا من فقط عکس دیدم با این که رفیق فابریکم بود و زیاد هم پا چه خرید به من نرسید...پارچه سوزن دوزی ...

آره چابهار همش پارچه هاشون همینجوریه مخصوصا سوزن دوزی اما ساتنن

وای ترشی انبه عالیه دلم خاست .چابهار رفتیم تو کل رستوراناش از رستورانای ساحلش تا شهرش انبه میاوردن . ...

جیگر از کدوم شهر رفتین چابهار؟؟

دوست دارم برم

امن هست شهرش،؟

چه سالی رفتین؟؟

هتل و سوئیت و غذا هاش خوبه؟؟؟

بگو هر چی میدونی لطفا

ما رفتیمظرف و وسیله برقی لوازم آرایشی پارچه های دست دوز خیلی گرون مثلا پارچه قواره ۱۰ میلیون داشتن ب ...

لوازم برقی هم خریده برای خونه ارزون تر بود ماهم بندرعباسیم پارچه برای لباس بندری خیلی ب کارمون میاد پس بهش میگم همین پارچه بخره 😂

جیگر از کدوم شهر رفتین چابهار؟؟دوست دارم برمامن هست شهرش،؟چه سالی رفتین؟؟هتل و سوئیت و غذا هاش خوبه؟ ...

از مشهد .اره خیلی امنه و ادمای باغیرتی داره 

ولی ایرانشهر اصلا امن نیست ۴ سال پیش رفتیم

خود شهر چابهار گلم کلی امکانات و هتل و ... داره نسبتا پیشرفته هست

.

خواهر شوهرم زیاد میرنبیشتر پارچه و لوازم آرایش اینا

عزیزم خوبی؟مشکلت حل شد؟من تاپیکاتو میخوندم گمت کرده بودم

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش