2777
2789
عنوان

تاپیک اولمه خیلی نگرانم مادرای بچه دار بیاید خاهش میکنم🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 56 پست
یکی از اقوام پسرش تا سن مدرسه مشکل داشت صحبت کردنش. الان کلاس چهارمه. هیچ مشکلی نداره. اون جویده جوی ...

خدا از دهنت بشموه عزیزمم

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗
استرس نداشته باش گلم بعضی از بچه ها دیر زبون باز میکنن ولی شما گفتار درمانی ببر خوب میشه نگران نباش ...

اره باید ببرمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بقیه هم میفهمن ولی زیاد نه بعضیا شو ازم میپرسن واضح حرف نمیزنه جدی میگی عزیزمممم متا سفم حالتو خ ...

درست میشه گلم

اگه میخوای شماره گفتاردرمانگری که پسرم اون موقع زیر نظرش بود برات بفرستم. آنلاین توی واتساپ ویزیت می‌کنه به صورت تصویری. یه آقای جوون خیلی باحوصله بود. چند سالی گذشته ولی فکر کنم هنوزم کار می‌کنه. اگه نخواستی هم نیازی نیست همسرت مطلع بشه. ویزیتو واریز می‌کنی و توی خونه بچه‌ت ویزیت میشه. 

درست میشه گلماگه میخوای شماره گفتاردرمانگری که پسرم اون موقع زیر نظرش بود برات بفرستم. آنلاین توی وا ...

اره بفرست گلم ممنونم

بچه با بچه فرق داره خداروشکر که خوب شدن

درسته

البته گفتاردرمانی هم خوبه. بخصوص راهکارهایی که میدن کمک کننده‌‌س. من لکنت پسرمو با راهکارهای گفتار درمان در کنار روش‌های طب سنتی درمان کردم. 

درستهالبته گفتاردرمانی هم خوبه. بخصوص راهکارهایی که میدن کمک کننده‌‌س. من لکنت پسرمو با راهکارهای گف ...

اره گلم ضرر نداره اصلا روش های طب سنتی چی‌هستن؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

درستهالبته گفتاردرمانی هم خوبه. بخصوص راهکارهایی که میدن کمک کننده‌‌س. من لکنت پسرمو با راهکارهای گف ...

میشه چند تا از راهکار هاشو بمنم بگی گلم؟

اره گلم ضرر نداره اصلا روش های طب سنتی چی‌هستن؟

طب سنتی بر پایه سردی و گرمی کار می‌کنه. 

مثلا لکنت سرد داریم و لکنت گرم. من متوجه شدم پسرم لکنت سرد داره. وقتی سردی میخورد وحشتناک لکنتش زیاد میشد. مثلا دوغ که میخورد تا یه هفته بیچاره بودیم. 

راهکار هم پرهیز خوردن از سردیجات مثل دوغ و ماست و خیار و گوجه و..... 

عسل اول صبح و آخر شب 

خوردن تخم کبوتر

گرفتن سردی غذاها که من با سیر اینکارو میکردم. 

طب سنتی بر پایه سردی و گرمی کار می‌کنه. مثلا لکنت سرد داریم و لکنت گرم. من متوجه شدم پسرم لکنت سرد د ...

چقدر جااااالب

تهرانم کسی هست ؟ 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂