2777
2789
عنوان

ماهی 30 تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 66 پست
چون عدد نام کاربریش رمز عابربانکمه اسمشو یادم مونده؛ تو تاپیکای دیگه که نظر میده مرد و به شدت هم زن ...

الان هم میگه خانمم شاید دو جنسه باشه الله اعلم

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

چون عدد نام کاربریش رمز عابربانکمه اسمشو یادم مونده؛ تو تاپیکای دیگه که نظر میده مرد و به شدت هم زن ...

آخه بعضی تاپیک هاش زنانس واقعا

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اینجوری نیست اگه ازدواج کنم مامانم بهترین پذیرایی رو از مهمونا میکنه و بهترین جهیزیه میگیره برام ...

تو خونواده ما هم پول من و تو نداریم

من و همسرم و بابام!!!

ولی این معنیش این نیست که پول من بره تو جیب بابام یا همسرم یا مامانم یا هرکس دیگه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیزم هر جور خودت صلاح میدونی امیدوارم بعدا نرسی به حرفماگه پدر مادرت مول دارن که بهترین جهاز رو برا ...

پولدار نیستن برا خواهرم هم پول نداشتند اما مامانم ابنا بیچاره یه عالمه بانک رفت وام گرفت منت خیلی ها رو کشید جهیزیه کامل گرفت برا خواهرم تازه وام رو هو دادن شوهرخواهرم

کلا مامان بابام خیلییی هوا بچه هاشون رو دارن اگه ازدواج کنم وام ازدواج رو ایندفعه نمیزارم بدن به طرف و خودم پسش میدم نمیذارم ادیت بشن

آخه بعضی تاپیک هاش زنانس واقعا

نمیدونم منم الان زدم رو کاربریش تاپیکاشو باز نکردم ولی اسمشو استثنائا یادم مونده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پولدار نیستن برا خواهرم هم پول نداشتند اما مامانم ابنا بیچاره یه عالمه بانک رفت وام گرفت منت خیلی ها ...

بگو ننم جانی دو جنسه نیستم😐😐🤣🤣🤣

من باور نمیکنم تو زنی 😐🤣🤣

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

همش خرج خونه میشه پس انداز هیچی ندارم

ماهیانه حداقل ده تومن رو برا سکه بخر  کنار بزار ،بعدا میخوای ازدواج کنی ،شاید اون موقع بخواهی برا جهیزیه یه وسیله ای بخری ،خانواده ات نتونن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

پسری؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😵😵😵😳😳😳😳😳😳😳🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

طرف پسره بابا اسکلمون کرده الان داره میخنده 

بریم بیرووون

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

چه پسر باشیم چه دختر از یه سنی ب بعد مستقل بودن لازمه

ن تنها از لحاظ شغل و مسائل مالی ها.

اولویت با مسائل عاطفی و روانیه..

یعنی ما بتونیم تصمیم بگیریم ب تنهایی در مورد ی سری مسائل و..

هر قدر هم علاقه و عشق بین ما و خانواده یا هر کس دیگه موج بزنه باید حد و مرزهایی هم داشته باشیم

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

پرنسسعلی صدات بزنیم یا ممدرلا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

طرف پسره بابا اسکلمون کرده الان داره میخنده بریم بیرووون

خاک تو سرش کنن اگه حرفاش واقعی باشه

اخه پسر انقدر بچه ننه؟؟؟!!!!

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿