2777
2789
عنوان

اونایی که به خاطر یه سمنو بهم توهین کردنو حلال نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 30 پست
منظور تاپیکمو متوجه شدین اصلا

اره به جون تو فهمیدم. 

ببین اگه خودت معلم بودی مثلا میگفتی به مادر شاگردت تا حدی اوکی بود. ولی زشته شوهرت بره به مادر شاگردش طلب سمنو کنه ، حتی فروشی.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سمنو وقتی براتون میارن پس قطعا فروشی نبوده نذری بود 

روشو دارین درخواست بدین باز بیارن براتون وگرنه نگین میخوام بخرم ازتون

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خب منم فهمیدم زشته اوکی

خب دیگه چیو حلال نمیکنی؟ تموم شد رفت.

همه همین حرفو بهت گفتن عزیز

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

عنوان تاپیکمو خوندی گلم ؟ من نمیگم بهش بس کنید دیگه

اصلا دوس دارم بگم 

چرا باید بابت یه جمله ناراحت شی تازه اشکتم بریزه تازه حلالم نکنی 

تو الان تو جمله بالای من توهین به خودت دیدی 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
شما نظر خواستی اونا هم گفتن ولی شاید زیاد ادما نظر دادن ناراحت شدی.‌‌.اگه اینطور بود جوابت گرفتی تای ...

راهنمایی و توهین فرق داره اگه یه آدم به شما بگه نمیتونی جلوی شکمتو بگیری توهین کرده یا راهنمایی؟

حالا ناهار چی بود😅😁

دلت نخواد 😂 سبزی پلو ماهی با کوکوی برگ سیر🫠

چرا عنوان تاپیکو نمیخونید ؟ الان بحث من سمنو گرفتن از اون خانومه؟

خواندم و رفتم تاپیک قبلی ،همه راهنماییت کرده بودند و گفته بودن اشتباهه این کار ،این که کجاش بهتون برخورده برام عجیبه