منم با خودم گفتم منکه نمیخوام کفشامو در بیارم اشکال نداره حالا با دختر خالم رفته بودیم تو پارک واای واای یکی ازاشناهامونو تو پارک دیدم که خانوادگی امده بودن بیرون ای خبرش گفتش بخدا تا نیای بشنین نمیزارم برین منم مجبور بودم کفشامو در بیارم برم پیششون ای خبر مرگم با اون جورابو ابرو و شرفم رفت یعنی رنگم قهوه ای شد
درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂