2777
2789

منم با خودم گفتم منکه نمیخوام کفشامو در بیارم اشکال نداره حالا با دختر خالم رفته بودیم تو پارک  واای واای یکی ازاشناهامونو تو پارک دیدم که خانوادگی امده بودن بیرون ای خبرش گفتش بخدا تا نیای بشنین نمیزارم برین منم مجبور بودم کفشامو در بیارم برم پیششون ای خبر مرگم با اون جورابو ابرو و شرفم رفت یعنی رنگم قهوه ای شد 

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

,😂😂😂😂😂خیلی‌خوب بود

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

برا منم پیش اومده 

میخواستم برم دنبال پسرم باشگاه 

هر روز میرفتم میومد بیرون میرفتیم خونه 

اون روز که عجله داشتم جوراب سوراخ پوشیده بودم 

گفت مربی کار داره باهات 

رفتم تو مجبور شدم کفشمو دربیارم 

دقیقا موقعی ک جوراب سوراخ میپوشی همون موقع یجا میری کفش درمیاری و تمام 😂

بخدا اره وای دیگه روم نمیشه هیچ وقت پسراشو ببینم

🤣🤣🤣🤣خب با کفش همون بغل مینشستی میگفتی سخته پوشیدنش

میگم که مثل ادامس چسبیده بود که نههه باید بیای بشینی من نمیشد با کفش برم زشت بود واای

جدی میگم بخدا نخند بابا من دارم میمیرم

نمیر عزیزم برای همه پیش‌میاد همههه طبیعیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

برا منم پیش اومده میخواستم برم دنبال پسرم باشگاه هر روز میرفتم میومد بیرون میرفتیم خونه اون روز که ع ...

واای خیلی حس بدیه