2777
2789
عنوان

مردم ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست

ایرانیا ظاهر پرست و پولپرستن 

اگه ینفر پولدار باشه حتی چرتو پرت بگه یا بیمار روانی باشه و اختلال شخصیت داشته باشه همه براش دست میزنن با اینکه میدونن طرف مشکل روانی داره داره دری وری میگه 

عقل نداریم 

ملت نادانی هستیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کلا با این داستان مشکل دارم

طرف خودش میره بیست هزارتا بلاگر فالو می کنه

بعد میاد اینجا دونه دونه شونو فحش میده😂

وقتی کنترل دست و انتخاب های خودتون رو ندارید واقعا حق اعتراض به هیچ کس رو ندارین. آدم اول از خودش باید شروع کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
با شما نبودم.ولی وقتی هویت خودشو کسی مسخره میکنه باید یه نگاه به خودش بندازه تجربه بازم‌ثابت کرده او ...

هویت کسیو مسخره نکردم هر ملیتی یه ایرادایی دارن چه اشکالی داره شروع به رفع نقص هامون بکنیم؟؟

میدونی این نگاه از بالا به پایینی که تو ایران رواج داره چقدرر آسیب زنندس؟

بعدم بهتر از متوهم بودن نیست

هویت کسیو مسخره نکردم هر ملیتی یه ایرادایی دارن چه اشکالی داره شروع به رفع نقص هامون بکنیم؟؟میدونی ا ...

بابا دوستم با تو نبودم .اصلا مطلبو نگرفتی که.اون دختر خانم گفت ایرانیا عجیب الخلقه هستن.واقعا هم راست گفت الان میفهممم

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ایرانیا ظاهر پرست و پولپرستن اگه ینفر پولدار باشه حتی چرتو پرت بگه یا بیمار روانی باشه و اختلال شخصی ...

دقیقا

بعید میدونم اگر خیلی از مشاغل که مردم بهشون احترام میزارن اگر درامد خوبی نداشتن بازم بهشون احترام میزاشتن یا نه

مثه همین بلاگرا ک همین مردم اینارو بزرگ کردن

یسریشون رسما به فالور توهین میکنن یا مردمو تحقیر میکنن یا فالورو اوسکل میکنن یا پز میدن به مردم درسختی 

معلم پسرم به شوهرم گفته به پلیس فتا شکایت کنید وقتی تعداد زیاد باشه رسیدگی میکنن حتی پیج شاخهای مجازی خارج کشور که به مردم و ایرانی توهین میکنن بسته میشه یا تحقیر میکنن و فخر میفروشن 

حیف بچه هاشون این ادمها با گذشته نامعلوم که مشخص نیست در گذشته چه کارهایی کردن الگوی بچه هامون بشن

دقیقابعید میدونم اگر خیلی از مشاغل که مردم بهشون احترام میزارن اگر درامد خوبی نداشتن بازم بهشون احتر ...

مردم عادی نادانن و گرنه اون شخص پولشو به مردم نمیده که یسری مردم خودشونو حقیر و گوچیک‌میکنن 

به شعور و انسانیت ادما احترام بزاریم نه به بیشعورهای بیشخصیت پولدار که بجز پول هیییچی ندارن حتی شرف و وجدان

البته یسریا نمایش پول میدن و پول هم ندارن چون‌میدونن مردم با نمایش پول خر میشن خوب نمایش میدن 

اگه کسی ادعای پولداری کرد حداقل امتحانش کنید ببینیدواقعا پولداره یا نمایش برای خر کردن وگول زدن بقیه میده

هویت کسیو مسخره نکردم هر ملیتی یه ایرادایی دارن چه اشکالی داره شروع به رفع نقص هامون بکنیم؟؟میدونی ا ...

ظاهر بینی بدبختی ایرانیاس ب

طرف پولدارره بدرک مگه‌میاد پولشو‌بده به اون‌شخص هر وقت داد جوگیر بشه 

پولدار برای خودش پولداره صاحب مانیست یا ارباب نیست که اشغال‌و‌بیشعور و بیشخصیت‌باشه و بازم بهش احترام‌براریم

اون بلاگر یا اینوفلئنسر بیشتر که از لایو و ویو و اینستا و یوتیوب و تبلیغ پول در میاره که به خواسته هاش برسه و با هر روشی بدنبال گول زدن فالور و مرد سادس اصلا ارزش احترام نداره مگه کیه ؟

ی ادم زرنگ و سواستفاده گر که مردمو خر میکنه وگرنه زنده و مرده فالور براشون مهم‌نیسسسست 

جوابتو پایین دادم.

لطفا میخوای جواب منو بدی کامنت خودم رو ریپلای کن😉

در ضمن کلی بهت بگم چیز بدی نگفتم و گفتم ایرانی ها کلا عجیبن و در ادامه گفتم شامل خودمم میشه با تمام دنیا فرق داریم واقعا و این یک چیزیه که ادم چشم هاشو باز کنه و واقع بینانه به قضیه نگاه میکنه متوجه میشه مگر اینکه با تعصب چشماشو ببنده

مردم عادی نادانن و گرنه اون شخص پولشو به مردم نمیده که یسری مردم خودشونو حقیر و گوچیک‌میکنن به شعور ...

دقیقا

فقطم این نیست طرف واسه منافع خودش میره فلان رشته قبول میشه ملت جوری رفتار میکنن انگار واسه کمک به مردم رفته اون رشته