2777
2789
میشه تعریف کنین چی شدهنه چیزی بین مون نبوده فقط واسه تولدش پیام تبریک دادم که اون جور گفتمن نمی دونس ...

ما خیلی صمیمی بودیم ولی یهو بی دلیل دیگه سین نزد پیمامو، از هر ده تا ۲ تارو جواب میداد اونم سرسری که بخواد فقط از سرش باز کنه! آنلاین نمیشد یهو دو روز

وقتی ام آنلاین میشد بعد چندساعت سین میزد..

دیگه سری اخر کلا جواب نداد.. منم رفتم از یه اپ دیگه باهاش صحبت کردم که خودشو زد به اون راه که منو نمیشناسه😐

دو روز حالم بد بود سر این رفتارش! با این که اسم من یه اسمیه که اصلا بین دوستا و آشناهاش نداشت؛ اسم تکراری ای نیست که بگم نتونسته تشخیص بده کی هستم، خلاصه که منم سرد رفتار کردم، منتظرم پیم بده حالشو بگیرم

ما خیلی صمیمی بودیم ولی یهو بی دلیل دیگه سین نزد پیمامو، از هر ده تا ۲ تارو جواب میداد اونم سرسری که ...

درکت می کنم 

من الان نزدیک نه ماهه می گذره ولی هنوز نتونستم فراموش کنم 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خیلی صمیمی بودیم ولی یهو بی دلیل دیگه سین نزد پیمامو، از هر ده تا ۲ تارو جواب میداد اونم سرسری که ...

من حتی واسش نوشتم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد هيچ جوابی نداد 🥲

یکی از رفتار های دیگه ش این بود که خرداد ماه رفت سفر من اصلآ نمی دونستم ساعت سه ظهر زنگ زد با لحنی تند و عصبانیت گفت خواب بودين و بعدم گفت سايز مانتو تون رو می خواستم من خیییلی ناراحت شدم ازشون 

خلاصه‌ گذشت و بعد چند روز زنگ زد می خوام بیارم واست 

ولی نیومد منم راستش پیگیر نشدم دلم نمی خواست بیاد 

بعدا پيام داد که من نتونستم بیارم و به شوهرت بگو بیاد فلان جا ازم بگيره من گفتم شوهرم کاره نمی تونه بیاد عصبانی شد و با لحنی تند و تیز گفت نه اصلآ نمیارم خودت هم نیا🥲🥲

خلاصه‌ بعدا داد شوهرش يازده شب آورد در خونه مون

من و شوهر م خییییلی ناراحت شدم

خیلی خورد شدم احساس حقارت بهم دست داد 🥲 🥲 

یکی از رفتار های دیگه ش این بود که خرداد ماه رفت سفر من اصلآ نمی دونستم ساعت سه ظهر زنگ زد با لحنی ت ...

😭اینو از کجا پیدا کردید.. چقدر بده رفتاراش..

حس میکنم مشکلی بین خودشو همسرش پیش اومده که اینطوری میکنه، شایدم حسادت میکنه بهتون

همون بهتر که خودش قطع رابطه کرد، آرامش 

چندوقت دوست بودید

دو سه سال 

من اونو خیییلی دوست داشتم 

چندين بار در برابر سرد شدن و رفتار های تندش سکوت کردم‌ که‌ از دستش ندم 

آخرش هم این جور

الان دیگه از چشمم افتاده 🥲🥲🥲