2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا میگید؟

ایجوری ارتباط برقرار میکنه

حتی سرفه ساختگی ام

داره جلب توجه میکنه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

ازش بپرس شاید همینجوری چیز خنده دار با خودش میگه میخنده

۱۴ ماهشه...  چی بپرسه😳

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

عزیزم کارهای دیگش طبیعیه؟

برادر زاده من اوتیسمه زیاد میخنده با خودش 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
اهااا من فکر کردم میگید ۱۴ سالگفتم چرا بقیه اینجوری میگن کوچیکه😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

دوست عزيز اين رفتار بچه كاملا طبيعيه

دختر منم كوچولو كه بود بيخودي براي خودش هر هر ميخنديد 

بچه ان ديگه

مثل ما فكرشون درگير نيست به ترك ديوارم هار هار ميخندن

مورچه هم ببينن هرهر ميخندن

ببخشيد خودش گو.زم بده از ته دل ميخنده

دوست عزيز اين رفتار بچه كاملا طبيعيهدختر منم كوچولو كه بود بيخودي براي خودش هر هر ميخنديد بچه ان ديگ ...

خب اینا میتونه دلیل باشه 

ولی پسر من داره راه میره الکی یهو میخنده 

یعنی نگاش کنی انگار سرخوشه بچه

خیره نمیشه و بخنده ولی در کل دیدم یهو خیره بشه ب جایی زیادم پیش میاد چطور؟خیره شدنش بده؟

هر خیره شدنی بد نیست نترسسس .ولی اغلب خیره شدن نماد تشنجه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂