moon_d مدیر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2048 عنوان رفتم تو گپ | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 20 پست رفیقم رفته چند ماه اونجا بعد منم حوصله م سر رفت رفتم باهاش با اسمهای مستعار همه ی اینا برا سرگرمیهتا حالا با پسرا حرف نزدم و این اولین تجربم بود و کلی عذاب وجدان دارم برا همون حرف زدن 🥲لفت بدم ؟اخه دوستم ناراحت میشه تازه بهشون عادت کردم و رفیق شدم ولی عذاب وجدان دارم 1403/12/07 | 23:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mom_samyari عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1397 از لحاظ دوستی اگه متظورته من حواسم جمعه تا حالا نبوده الآنم دقت میکنم منظورت چی بود؟؟؟ همین بود..هرکارم نکنی بازم میان مختو میزننبعد جوری وابسته میشی که از کار و زندگی میوفتی ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂
mom_samyari عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1397 دقیقا به سن و سال تو بودم که صاحب گوشی شدم و رفتم تو همین گروه هادیگه اینقدر رو مخت میرن یکهو به خودت میای میبینی وابسته شدی رفتتمام وقتت فکرت میره اون سمتبه شدت درسم افت کرد همش گوشی و چتسال های طلایی عمرم رو هدر دادم ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂
moon_d مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2048 همین بود..هرکارم نکنی بازم میان مختو میزننبعد جوری وابسته میشی که از کار و زندگی میوفتی اخه من همین الانشم ۱۰۰ نفر سعی کردن من جلو خودمو میگیرم آخه اصن اینطوریم ک عذاب وجدان میگیرم برا حرف زدن ساده دیگه چ برسه به ر.ل زدن
moon_d مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2048 دقیقا به سن و سال تو بودم که صاحب گوشی شدم و رفتم تو همین گروه هادیگه اینقدر رو مخت میرن یکهو به خود ... اما من رفیقم ادمینه تاره باهاشون رفیق شدم چطور ترک کنم دلم میخواد اونجا بمونم اما خب بازم...سردرگمم نمیدونم چیکار کنم اما از نظر اینکه ر.ل بزنم من مطمئنم از خودم اگه اینو فاکتور بگیری به نظرت بازم لفت بدم؟
mom_samyari عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1397 اخه من همین الانشم ۱۰۰ نفر سعی کردن من جلو خودمو میگیرم آخه اصن اینطوریم ک عذاب وجدان میگیرم برا حرف ... اولش عذاب وجدان داری کم کم مثل باتلاق فرو میبره ادمو عادت میکنییکی پیدا میشه مختو بلاخره بزنه ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂
mom_samyari عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1397 اما من رفیقم ادمینه تاره باهاشون رفیق شدم چطور ترک کنم دلم میخواد اونجا بمونم اما خب بازم...سردرگمم ... اره لفت بده..چون الان بهترین زمان واسه پیشرفت و درس خوندنهدیگه برنمیگردی این سناگر بالا ۲۰ بودی مشکلی نبود تازه ادم درستی ام پیدا میکردی واسه ازدواجولی الان حیفه حیف ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂