2777
2789
عنوان

سربازی رفتن خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 27 پست

خب این نیم درصد هم امکان تصویب شدن ندارع چتونه فاز برداشتین

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا باید مثل ما پسرا برن سربازی

پس شماها هم‌بزایین

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

حماقت یعنی اینکه به جای اینکه کارزار غیر اجباری شدن سربازی واسه پسرا رو بسازن بیای برا دخترا بسازی د ...

تو کل کشورهای جهان خانم ها میرن سربازی یعنی این چیزی که شما میگین مثل قاعدگی و زایمان فقط خانم های ایرانی دارن شامل خارجی ها نمیشه که خانم هاشون میرن سربازی

خانم محترم منظور از سربازی خانم ها این نیست که حتمن خانم هارو بفرستن سر مرز خانم ها میتونن داخل شهر خدمت کنن و امنیت شهر رو برقرار کنن 

بعدشم من بخاطر اینکه زن و دخترامون بتونن از خودشون دفاع کنن و توانایی پیدا کنن میگم برن سربازی مگرنه به من چه

تو کل کشورهای جهان خانم ها میرن سربازی یعنی این چیزی که شما میگین مثل قاعدگی و زایمان فقط خانم های ا ...

عزیزم دنیا داره اجباری کردن سربازی رو برا مردا برمیداره شما میگی واسه دخترا اجباریه؟ اگر هم باشه اختیاریه نه اجباری

2790
2778
2791
2779
2792