2777
2789
عنوان

کسایی که زایمان طبیعی داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 28 پست
اهان پس درد زایمان رو نمیدونی چقدره

بالاخره دردمو کشیدم،در کل نیم ساعته زایمان میکنم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر زایمان اولم از شش غروب تا یازده و نیم شب درد کشیم و خیلی سخت بود سر دومی از دوازده ظهر تا هشت صبح ...

منم زایمان سوممه وحشت دارم.ولی خوشبحالتون که بعد زایمان سرپا شدید.من تا ۴۰روز پاهام فلج بود به زور میرفتم توالت حتی.ولی اگه برگردم عقب بازم طبیعی انتخابمه

سزارین که درد ندارع

شکم و پاره میکنن هفت لایه و بخیه میزنن تا آخر عمر عوارضش باهاته هر کی اطرافم دیدم از سزارین میناله و جای بخیه هاش با وجود کهنگی هنوز درد میکنه

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

منم زایمان سوممه وحشت دارم.ولی خوشبحالتون که بعد زایمان سرپا شدید.من تا ۴۰روز پاهام فلج بود به زور م ...

سر دومی که بعد زایمان بلند شدم راحت کارامم میکردم اصلا انگار نه انگار خدا رحم کنه دوماه دیگه وقتمه خیلی میترسم انگار بار اولمه البته اینکه ده سال از آخرین زایمانم میگذره هم شاید بی تاثیر نباشه

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

بعدم راه اونجا تا رحم بازه چه کاریه بیام یه جای دیگمو هفت لایه پاره کنم دوباره بدوزم. رحم خواهرمو دوخته بودن به یکی از لایه های شکمش. تا سالها عذاب کشید زایمان بعدی بازش کردن. دوبرابر هم خون از دست می‌ره. بیهوشی و بیحسی هم که عوارض خودشو داره . طبیعی دردش بعد اومدن بچه تموم میشه من فرداش رفتم دانشگاه واسه دفاع از پایان نامم😁