2777
2789
عنوان

یه دعوای بدی کردم با نامزدم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 33 پست
صبر کردم الان ۴ روزه تا حالا نشده که قهرمان بیشتر از ۱ روز بشهمیترسم کم کم‌به نبودم عادت کنهبه نظرت ...

منم یبار با شوهرم یه دعوای بد کردیم

۱هفته نه اون زنگ زد ن من ما عقد بودیم

بعد یه هفته خودش زنگ زد

آره بنظرم پنج شنبه خوبه ولی شاید خودش زودترم بهت پیام داد😍

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

منم یبار با شوهرم یه دعوای بد کردیم۱هفته نه اون زنگ زد ن من ما عقد بودیمبعد یه هفته خودش زنگ زدآره ب ...

وای دختر دعا کن بخدا اگر خودش باز پیام بده هیچ غلطی دیگه نمیکنم که ناراحت بشه باهاش خیلی خوب تا میکنم بخدا 

الان حس میکنم از دستش دادم من خانوادم یه هفته ای هست رفتن مشهد برای زیارت و تنهام

دیشب هودیشو پوشیده بودم تو بالکن نشسته بودم گریه میکردم همونجا تو سرما خوابم برد نمیدونم دیگه چیکار کنم

خیلی خستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دختر دعا کن بخدا اگر خودش باز پیام بده هیچ غلطی دیگه نمیکنم که ناراحت بشه باهاش خیلی خوب تا میکن ...

عزیزممممم انشالله وقتی رفتی سر خونه زندگیت میفهمی چقد‌این دوران شیرینه و به این روزانه میخندی😁

من یبار دقیقا همینجوری دوران دوستی با شوهرم دعوا کردم 

بعد شوهرم بهم گفت دیگه نمی خوامت و فردا ازشهر میرم منم خوابیده بودم پیامشو‌ ندیده بودم

صبح ساعت ۶بلند شدم پیامشو‌ دیدم اینقد گریه کردم

با دوستم سرصبح رفتیم دم خونشون دیدم ماشینش‌دم در پارکه

دوستم الکی رفت در خونشونو زد گفت بگین بیان ماشینو‌ بردارن بد پارک کردن

تا اومد دم در رفتم سمتش آشتی کردیم😂😂

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

عزیزممممم انشالله وقتی رفتی سر خونه زندگیت میفهمی چقد‌این دوران شیرینه و به این روزانه میخندی😁من یب ...

وای خداکنهههههه، منم قرار بود شنبه بریم با دوستامون بیرون

که رفت تهران 🥲