2777
2789
چیزی که به عنوان گندمی مطرح شده بین سفید و سبزهحالا روشن و غیر روشن نداره👍🏻

عزمزمه لب کلام هانده ارچل گندمی نیست.

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسرا بیلگیچ خیلی خوشگله

خیلی خوشگله واقعا 

یه دختر خانم هم میشناسم شبیه عسل بدیعی بود

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

مرحومعسل بدیعی

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

من گفتم دنبال چیزی میگردم ؟

نه جالب بود برام بدونم دنبال چی هستی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

به نامه خدا خودم ...

دیگه فکر کنید خواهره خودتونم هرچی دوست دارید و میتونید خوشگل تصورم کنید😂😂

توو خوشیاتون جبران میکنیم آجیا😂😂

اصلا تا دوازده امشب هربار یه نامه کاربری از این تاپیک رو میخونم و خوشگل تصورش میکنم 😂😂

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

چهره ی بازیگر نقش دعا،توی فیلم شربت زغال اخته،بنظرم یکی از جذابترین، قشنگترین،معصوم ترین و نچرال ترین چهره هاییه که تو عمرم دیدم،عاشقشم،،،،هیچ ایرادی توی صورت و اندامش نیست و فوق العاده به دل میشینه.

هم مدرسه ایم

چهره گندمی تیره

چشای مشکی درشت

مژه های بلند 

ابروهام پر و مشکی 

دندونای صاف و یه دست

لبای متوسط و قلوه ای

گوناهاش پره ولی تپل نیست

فرم صورتش بیضیه ولی نه زیاد 

دماغش گوشتیه ولی به صورتش میاد

بیشتر مدل موهاشه که چهرشو دلتشین میکنه 

موهای کوتاه و نسبتا بوری داره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

پریناز ایزدیار که سبزس تازه چشاشم گرده کشیده نیست

پوستش اصلا تیره نیست روشنه. چشمشم فک کنم گرد نیست. قرار نیست یکی چشماش روباهی باشه تا بهش بگیم کشیده. من حاله ی کشیده رو دوست دارم که به نظرم ایزدیار داره

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

پوستش اصلا تیره نیست روشنه. چشمشم فک کنم گرد نیست. قرار نیست یکی چشماش روباهی باشه تا بهش بگیم کشیده ...

وا برو سریال زمانه رو ببین رنگ پوست واقعیش همونه چشاشم گرده چرا همچیو برعکس میگی 😂

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.