2777
2789
عنوان

گربه بیشور🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست
ولی خیلی باحاله، میاد خودشم می‌ره، آدمیزاد هم انقدر‌ عقل نداره

بهت هم بگم ب شش ماه نکشید زندگیم زیر و رو شد دعای گربه ها گیراست

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من این صحنه رو ببینم افسردگی میگیرمینی دیدی وقتی له شد؟

اره بقران له شد عصر بود پسرم خواستیم بریم بیرون دیدم خوبه زود جلو چشم پسرمم گرفتم اون نبینه.   اره منم ناراحتم خیلی ناز بود اصلا آزاری نداشت میمودشب ها زیر مادون اونجا کارتون گذاشتیم می‌رفت اونجا می‌خوابید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گربه به کنار دزد نیاد تو

وقتی اینقدر ورود ب خونه تون راحته

قفل و بست درست حسابی بزنید

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

گربه به کنار دزد نیاد تووقتی اینقدر ورود ب خونه تون راحتهقفل و بست درست حسابی بزنید

ورود از سمت حیاط پشتی هست حیاط پشتی هم دیوارآتش حفاظ داره و دوربین داره این گربه خانوم هر چند ماه یبار میاد درو باز می‌کنه وارد میشه

ورود از سمت حیاط پشتی هست حیاط پشتی هم دیوارآتش حفاظ داره و دوربین داره این گربه خانوم هر چند ماه یب ...

همون دیگه گربه خانم چون بیرونیه

کک و انگل و کنه و شپش میاره

ب ظرفاتم ممکنه دهن بزنه

یه جوری امنیت خونه و چفت و بست در و پنجره ها رو بالا ببرید نتونه بیاد مخصوصا ک بچه دار هم میشی

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

همون دیگه گربه خانم چون بیرونیهکک و انگل و کنه میارهب ظرفاتم ممکنه دهن بزنهیه جوری امنیت خونه و چفت ...

اره دقیقا منم استرس گرفتم الان چند وقته همش قفل میزنم