تمنا98 مدیر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 11016 عنوان گربه بیشور🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست شبا در رو نمیدونم ب چ نحوی باز میکنه از حیاط پشتی میاد تو من تو شیشه گوشت پخته بودم نصفشو خوردم نصفش رو گذاشتم رو میز نهار خوری برم حموم بیام بخورم گربه زحمتشو کشیده بود برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖 1403/12/07 | 09:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تمنا98 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 11016 ولی خیلی باحاله، میاد خودشم میره، آدمیزاد هم انقدر عقل نداره بهت هم بگم ب شش ماه نکشید زندگیم زیر و رو شد دعای گربه ها گیراست برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 31029 بهت هم بگم ب شش ماه نکشید زندگیم زیر و رو شد دعای گربه ها گیراست خداروشکر امضا ندارم اثر انگشت زدم
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 34934 وای من این صحنه رو ببینم افسردگی میگیرمینی دیدی وقتی له شد؟ اره بقران له شد عصر بود پسرم خواستیم بریم بیرون دیدم خوبه زود جلو چشم پسرمم گرفتم اون نبینه. اره منم ناراحتم خیلی ناز بود اصلا آزاری نداشت میمودشب ها زیر مادون اونجا کارتون گذاشتیم میرفت اونجا میخوابید من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 35284 گربه به کنار دزد نیاد تووقتی اینقدر ورود ب خونه تون راحتهقفل و بست درست حسابی بزنید درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست
تمنا98 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 11016 گربه به کنار دزد نیاد تووقتی اینقدر ورود ب خونه تون راحتهقفل و بست درست حسابی بزنید ورود از سمت حیاط پشتی هست حیاط پشتی هم دیوارآتش حفاظ داره و دوربین داره این گربه خانوم هر چند ماه یبار میاد درو باز میکنه وارد میشه برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 35284 ورود از سمت حیاط پشتی هست حیاط پشتی هم دیوارآتش حفاظ داره و دوربین داره این گربه خانوم هر چند ماه یب ... همون دیگه گربه خانم چون بیرونیهکک و انگل و کنه و شپش میارهب ظرفاتم ممکنه دهن بزنهیه جوری امنیت خونه و چفت و بست در و پنجره ها رو بالا ببرید نتونه بیاد مخصوصا ک بچه دار هم میشی درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست
تمنا98 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 11016 همون دیگه گربه خانم چون بیرونیهکک و انگل و کنه میارهب ظرفاتم ممکنه دهن بزنهیه جوری امنیت خونه و چفت ... اره دقیقا منم استرس گرفتم الان چند وقته همش قفل میزنم برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖