2777
2789
عنوان

تویه باربهش زنگ بزن بگو…♥️✨🔗

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 16 پست
اینو مرد باید واسه زن بفرسته چون خانوما با این کارا ذوق میکننو مردا هم چون این چیزا واسه روحیه خودشو ...

عزیزم همه ی آدم ها احساسات دارن این ما خانم هاییم که باید احساساتشون رو پر و بال بدیم . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عزیزم مردی که تو‌رو بخواد این کارا خیلی روش تاثیر داره مثلا..همسرم اگه من فقط در طول روز لبخند بزنم ...

زبان عشق تو هرکس متفاوته زنها ومردا اگه زبان عشق همدیگه رویاد بگیرن دنیا گلستون میشه😃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زبان عشق تو هرکس متفاوته زنها ومردا اگه زبان عشق همدیگه رویاد بگیرن دنیا گلستون میشه😃

دقیقا همینطوره 😍👍🏻 

همسر من هم از اول اینطور نبود دل بستگی در این حد نداشت زمانی هم که ما باهم بودیم من خیلی سنم کم بود کلی کانال خوندم یه کلاس همسرداری شرکت کردم دو سه تا کتاب خوندم (زنان زیرک ، ملت عشق ، پنج زبان عشق) تا زبان همسرم رو یاد گرفتم هم اینکه همسرم خیلی کمکم کرد تا بشناسمش و الان اینطوریه که بخاطر همه چیزم خوشحال میشه . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…