2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگی عوضی پس ارزش نداره خودتو بخاطرش ناراحت کنی بیخیال گلم دنیا ارزش نداره دلتو بسپار بخدا آروم بشی

اخه وقتی میبینم این حق من نبود این آزارم میده

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

چیشد

هیچی یه عوضی رو هر هفته دارم میبینم فقط داره بهم انرژی منفی میده منم ناچارم رفت و امد کنم باهاش.انقدر چهره اش انرژی منفی میده نمیتونم صاف تو صورتش نگاه کنم حتی رغبت نمیکنم

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

ای بابا خب مگه چیکار میکنه

میزنه تو ذوق کلا 

حرفای نسنجیده میزنه . آداب معاشرت بلد نیست .چهرش سرده و مغروره . خودخواهه حرف باید حرف خودش باشه .حسوده خیلی 

وقتی حرف میزنی اصلا توجه نمیکنه خیلی بی نزاکته یهو وسط صحبتت یه چی دیگه که اصلا ربطی نداره به موضوع میگه ولی خودش حرف میزنه من کلی با اشتیاق گوش میدم و واقعا شنونده ام.یعنی یجوریه که تو فکر میکنی مهم نیست این کاراش اما وقتی باهاش به مرور رابطه داری اذیت میشی در حد عصبی شدن میری خیلی فازش بده خیلی

میزنه تو ذوق کلا حرفای نسنجیده میزنه . آداب معاشرت بلد نیست .چهرش سرده و مغروره . خودخواهه حرف باید ...

اینجور آدما مشکلشون خیلی ریشه داره، هیچکسم برای دوستی سمتشون نمیره 

بی تفاوت باش نسبت بهش 

؟؟