2777
2789
عنوان

یه سوال از خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شاید ۱۰ سال دیگه ازدواج کردی،از الان فکر پیشگیری باشی که چی،هر چیز به وقتش،هر وقت عقد کردی برو پیش یه ماما،یه جلسه مشاوره،یا تو گوگل سرچ کن یا...،الان ذهن خودتو درگیر نکن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

سلام عزیزم؛ مبارک باشه😍

اول توی نت ماشین حساب تخمک گذاری رو پیدا کن؛ مشخص میکنه روزای حساس تر و پرخطر کدوم هستن؛ البته به شرطی که پریودت منظم باشه.

قرص اورژانسی چند مدل داریم؛ که بلافاصله بعد از رابطه پرخطر باید مصرف بشن ولی تا ۷۲ ساعت هم ممکنه جواب بده؛ بستگی به فاصله رابطه پرخطر با روز تخمک گذاری داره

راه های پیشگیری هم تقریبا همشون درصدی خطا دارن؛ ولی هر کدوم رو اصولی داشته باشی ریسکش خیلی پایین میاد

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
شازده کوچولو عکس پروفایلت به پست هات نمیخوره. حرفات قشنگ و پر معنیه ولی پروفایلت انگاری برای یه آدم ...

یکی دیگه میگفت برعکسی اسمت پر معنیه حرفات شیطونه 😂

شیطنت کنم حذف میشم دست و بالم بسته ست دیگه فیلسوف میشم 😄

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
به ما هيچي نگفتن

مربیمون گفت که اعلام کردن راجع به این چیزی نگیم که جمعیت بره بالا ولی گفت یواشکی میگم براتون. سریع توضیح داد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست