2777
2789
عنوان

از حست بگو

118 بازدید | 27 پست

امروز ، ۲۵ شعبان

و ۵ روز تا مهمونی قشنگ خدا :)

حس تو چیه؟

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پُر از حس دلتنگی که چقدر زود ماه رجب و شعبان تموم شده  و ذوق رسیدن به ماه بندگی 

التماس دعا 🍃

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
۶۰ روز مونده تا کنکور

مال ما ۴۲۵ روز مونده😁🤌

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...