2777
2789
عنوان

پسری که با لبخند

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 67 پست
چرت نگو دخترا از پسرا سواستفاده جنسی می کنن مخصو صا زنای سن بالا این مغرور و نازنازی عین داداش منه ا ...

😂😂تو بیشتر ازمن پسرا رو میشناسی بله 

دحترا سواستفاده جنسی میکنن از پسرا ؟ 

مهره مار دارن دلبرن این پسرایی که تو میگی 😂😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

پس چرا میخواد بزنه اون که میدونه دوسش دارم دنبال چیهچرا یه طوری رفتار نمیکنه که منم جرات کنم بهش بگم ...

خب تودوستش داری کافی نیست باید اونم دوستت داشته باشه ثابت کنه درعمل هم به زبان

ازاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من دوسش دارم اصلا خودم میخوام برم بهش بگم اما دلیل رفتارش رو میخوام بدونم پس لطفا بگو

قبل از اینکه اقدامی کنی تاپیکام رو بخون 

موفق باشی 🌹 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

😂😂تو بیشتر ازمن پسرا رو میشناسی بله دحترا سواستفاده جنسی میکنن از پسرا ؟ مهره مار دارن دلبرن این پ ...

ذهنم درگیر شده تو که مردی میشه بگی چشونه؟؟؟ چرا همچین میکنن

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ذهنم درگیر شده تو که مردی میشه بگی چشونه؟؟؟ چرا همچین میکنن

تاپیکام رو بخون در مورد رابطه و هدف پسرا و ..