sahele_aramesh79 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3754 عنوان بازم برقا رفتن وای دارم دیوونه میشم خدا لعنتشون کنه 78 بازدید | 2 پست هر گزارشی میخواهید بزنید ب درکفقط قبلش اگه خواستید تعلیقم کنید بگید خوب خودمو خالی کنم بعددددهرروز برقا میرن هرروز من الان شارژ گوشیم ۲۰ درصد چرا باید اینطور شه؟؟دلیلش چیه ؟؟ خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴 1403/12/06 | 16:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پـرےچـهر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 13878 برا ماهم ۱۱ رفت ۲ اومد https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 توی کانال شهرتون ساعت قطع برق منطقه هارونمیذارن؟ والاماکه چندساله درگیراین مشکلاتیم .کاش درست بشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤