2777
2789

چطوری متوجه شدی

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چتاشو خوندم

پدرت نمیدونه؟ 

غیر مستقیم بهش بفهمون میدونی

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

نه نمیدونهچتای خیلی بدی خوندم عکسو...حالم خیلی بده

فکرشم وحشتناکه بهش بگو از کنار نذاره به پدرت میگی

تکراری..

تو کار نداشته باش

زندگیتو بکن،لازم بود دخالت کن

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

شوخی دارم؟؟؟در مورد مادرم این جوری بگم چ حرفایی میزنید

چن سالته؟ تک فرزندی؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز